Neti Sandu, imaginile verii. Cum arată la plajă, la 62 de ani

image
Neti Sandu a mers în vacanţă la Mamaiafoto: Instagram

Neti Sandu, vestita astroloagă de la Pro TV, a oferit imaginile verii pe contul ei de Instagram. Mereu grijulie cu imaginea ei, Neti a renunțat de această dată la inhibiții și s-a fotografiat pe plajă, la Mamaia. Instantaneele cu astroloaga de Pro TV au făcut furori în mediul on line!

Prezentatoarea de la Pro TV, Neti Sandu, și-a luat prin surprindere fanii. La 62 de ani, Neti, mereu discretă când vine vorba de imaginea ei, s-a afișat la plajă, în Mamaia. Este pentru prima oară când Neti Sandu publică pe rețelele de socializare poze cu ea în costum de baie.

image
Neti, în vacanță alături de nepoata ei, Alice Kapeloviesfoto: Instagram

Astroloaga se află în aceste zile în concediu la malul mării, împreună cu nepoata sa, Alice Kapelovies, o jucătoare de volei foarte experimentată. Neti și-a lăsat nepoata să o fotografieze în costum de baie, expunându-și formele la 62 de ani într-un sutien decoltat. Vedeta a avut grijă însă să-și acopere în alte imagini slipul cu un pareo colorat, care e la modă în vara aceasta.

image
Neti Sandu, pe plaja la Mamaiafoto: Instagram

Astroloaga de la Pro TV are 62 de ani, însă pare neschimbată, de la lansarea ei pe micul ecran. Neti arată la fel ca atunci când a început să prezinte previziunile astrologice la Pro TV. Prezentatoarea și-a păstrat neschimbat și look-ul care a consacrat-o, şi anume tunsoarea bob cu breton.

FotoJet jpg
Ioana Petric jpg
cub loredana groza png
Regina Elisabeta
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
militar pedofil jpeg
BeFunky collage (12) jpg
cub xonia png
Avioane F-35 FOTO f35.com
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe