Nevasta lui Prigoană face bani din creme

Ultima actualizare:

    Crema antirid a Mihaelei costă 380 de lei
Crema antirid a Mihaelei costă 380 de lei

Cine se aseamănă se adună! Nu numai dragostea, dar şi pasiunea pentru afaceri i-a unit pe Silviu Prigoană şi Mihaela Botezat. Frumoasa originară din Sibiu şi-a deschis o farmacie cu produse bio, chiar în Dorobanţi.

Este independentă şi are fler în afaceri. Cu aceste calităţi l-a impresionat Mihaela Botezat pe Silviu Prigoană (53 de ani). Până să o întâlnească, frumoasa sibiancă în vârstă de 38 de ani a avut o cofetărie în Făgăraş, apoi fără nici o legătură, s-a specializat în terapia Dorn (metodă naturală de îndreptare şi reaşezare a coloanei şi a încheieturilor).

După ce s-a mutat în Bucureşti, Mihaela nu s-a lăsat la mâna soţului său care putea să o ţină ca pe o prinţesă cu averea lui, ci şi-a dus activitatea mai departe, folosindu-şi cunoştinţele din domeniul business-ului. Astfel, de curând, doamna Prigoană, împreună cu o amică, a deschis o farmacie cu produse cosmetice a căror compoziţie este 100% ecologică. Farmacia se află pe Calea Dorobanţilor, iar la intrare tronează o imagine chiar cu patroana. În plus, Mihaela a scos şi o cremă hidratantă şi antirid care costă 380 de lei şi pe care o promovează personal.

S-au căsătorit anul trecut în martie

simeon stalpnicul png

La patru luni după divorţul de Adriana Bahmuţeanu, Silviu Priogoană a cunoscut-o pe Mihaela, prin intermediul unor buni prieteni. Frumoasa blondină este din Sibiu, este divorţată şi este mămica a trei copii: Ionuţ (9 ani), Ana Maria (8 ani) şi Alexandra (7 ani). Afaceristul are şi el patru copii din căsniciile anterioare. Pe Honorius (28 de ani), Silvius (25 de ani), şi din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu, pe Maximus (8 ani) şi pe Eduard (7 ani). În martie 2016, cei doi s-au căsătorit iar pentru afacerist a fost pentru a şaptea oară când a trecut pe la ofiţerul stării civile şi se pare că  va fi cu noroc.

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net