Vlăduța Lupău, în cea mai senzuală ședință foto. Lux, diamante și o rochie transparentă

Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău arată ca o divă în cea mai nouă ședință foto, pe care a realizat-o în cadrul proiectului „Transfomări radicale”, coordonat de celebrul hair stylist Adrian Perjovschi. Solista, o adevărată regină și pe Youtube, datorită afișărilor de ordinul milioanelor, a fost transformată într-o "Diamond Girl".

Vlăduța Lupău, ședință foto spectaculoasă
Vlăduța Lupău, ședință foto spectaculoasă

Vlăduța Lupău (30 de ani) nu mai are nevoie de nici o prezentare. S-a instalat bine în topurile muzicii de petrecere și de folclor, așa că frumoasa clujeancă este obișnuită cu succesul. Experiența de la ședința foto a fost însă nouă pentru ea, căci nu am mai văzut-o până acum în ipostaze atât de senzuale. Rochia e de "vină", dar și întreg conceptul, de la coafură, la machiaj, până la ședința foto. 5 ore a lucrat echipa pentru a o transforma pe solistă în "Diamond Girl".

A fost prima mea transformare de look alături de echipa adunată aici de Adrian Perjovschi și sper să nu fie ultima, pentru că m-am simțit prețioasă și frumoasă. Eu sunt mai sport în viața de zi cu zi, iar la concerte și evenimente, am altfel de ținute, cu fuste scurte, ca să mă pot mișca mai mult și niciodată nu am atâta grijă la detalii, la make-up, la ținută, cum am avut parte astăzi. Mi-a plăcut foarte mult, am fost răsfățată și prețuită de toată lumea și de fiecare în parte, asemeni unui diamant”, a declarat Vlăduța Lupău, care a purtat în cadrul shooting-ului doar accesorii și bijuterii cu diamante naturale.

Vladuta Lupau   Diamond Girl 6 jpeg

Adrian Perjovschi: "Vlăduța e frumoasă, proaspătă și strălucește ca un diamant"

Orice femeie intră într-un univers plin de strălucire și magie atunci când poartă diamante. Se vede în ochi, în zâmbet, în felul în care se privește în oglindă și în care pozează, că se simte frumoasă, prețioasă, o adevărată DIVĂ. Am ales ca Vladuța să fie “diamond girl”, pentru că este frumoasă, proaspătă și reușește cumva să strălucească precum un diamant în orice proiect e implicată. Așa cum se spune că “diamonds are forever”, așa și frumusețea unei femei care poartă diamante este pentru totdeauna. Ca să completăm acest tablou al perfecțiunii strălucitoare am ales să facem o coafura timeless, cu waves-uri retro, pe un păr sănătos și strălucitor”, a completat hair stylist-ul Adrian Perjovschi, cel care semnează direcția de coafură și styling a tuturor personajelor care apar în proiectul „Transformări radicale".

Rochie transparentă cu detalii prețioase

Machiajul, gândit și creat de Dana Petrina, a fost unul pe care și-l dorește orice femeie: cu ochi alungiți, cu eye-liner și ruj roșu, pentru efect de senzualitate. Stilistul Lucy Faur a gândit întreaga ținută în jurul diamantelor naturale: „Intrucât am ales conceptul de “Diamond Girl”, ținuta a fost construită pornind de la bijuterii cu diamante suprapuse în mod opulent. Ca outfit propriu-zis, am ales o rochie transparentă, accesorizată cu detalii prețioase cu ajutorul căreia am creat iluzia de diamante aplicate direct pe piele și astfel am întregit conceptul. „The final touch” a fost o pereche de sandale într-o textura metalică”, a explicat Lucy Faur.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net