Nici de Paște nu au pace. Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, mesaje acide pe internet

Ultima actualizare:
Gheorghe Turda i-a trimis o fotografie Nicoletei Voicu
Gheorghe Turda i-a trimis o fotografie Nicoletei Voicu

După o iubire ca în povești, Nicoleta Voicu are doar reproșuri față de iubitul celebru. La începutul lui 2019, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au spus adio după o relație care părea să dureze pentru totdeauna, însă în final, neînțelegerile dintre ei i-au despărțit. Artista i-a transmis, în mod public, pe rețelel de socializare, că își dorește liniște și nu mai vrea să fie deranjată de el.

Nicoleta Voicu ar fi primit o imagine de la fostul ei iubit, Gheorghe Turda, care i-a pus capac și a făcut-o să scrie un mesaj foarte dur pe rețelele de socializare. Ea le cere prietenilor virtuali să-l anunțe pe fostul ei iubit că nu o mai interesează sub nicio formă existența acestuia. Atașat de mesaj, ea a publicat chiar fotografia pe care Gheorghe Turda i-ar fi trimis-o pe rețelele de socializare, o imagine în care apare el, luând cina la un restaurant.


    Gheorghe Turda i-a trimis o fotografie Nicoletei VoicuFoto Facebook
Gheorghe Turda i-a trimis o fotografie Nicoletei VoicuFoto Facebook

"Sa-i spună cineva dlui Gheorghe Turda că viața lui nu mă mai interesează. Am primit această fotografie de la el astăzi. Cu greșelile grave sunt neiertătoare. Vom onora angajamentele luate împreună, niciodată nimic mai mult. Îmi doresc sărbători liniştite alături de familia mea, ceea ce va doresc si vouă", a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

Motivele despărțirii dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

Aceasta fost prezentă în cadrul unei emisiunii a postului de televiziune România TV, unde a povestit de ce a rupt relația cu cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda. „Ce m-a adus aici este o dependență care, idiferent în ce domeniu sau în ce mod se manifestă ea, este o dependență. Și în cazul nostru a fost o dependență de restul lumii. Deci imaginați-vă acest platou plin cu oameni și ca eu să ajung la el trebuia să mă strecor cu greu, metaforic vorbind acum, iar dacă ajungeam, apucam să spun câteva cuvinte, pentru că în secunda doi intervenea altcineva, fie prin telefon, fie... deci, practic nu am avut un timp al nostru. A fost un an plin. Plin profesional, cu foarte multe drumuri. pot să spun că zilele noastre au avut un curs liniar. Toate erau la fel: „Nicole, plecăm”, „Nicole, suntem invitați la recepția cutare”. Am așteptat sărbătorile cu ideea că vor veni cu liniște. Ajunul Crăciunului în familie a fost un sentiment, deci mi-am umplut bateriile și mi-au încărcat sufletul cu acea căldură, cu drăgălășenia copiilor, a nepoților dumnealui. A fost o atmosferă de familie, cu o anumită căldură. de a doua zi am crezut că vomm continua în acest mod cald, de familie. Era ziua de Crăciun. Și acea zi de Crăciun, în acea zi, au existat cinci ore, invitați fiind undeva, în care telefonul mobil l-a ținut captat de la venirea noastră în casa familiei respective până la plecare”, a declarat Nicoleta Voicu pentru sursa anterior menționată.

Despărțirea i-a șocat pe admiratorii acestora, având în vedere că Turda a prezentat-o pe Nicoleta familiei lui și totul părea să se îndrepte într-o direcție bună. De asemenea, cei doi nu s-au lăsat niciodată deranjați de diferența de vârstă, Nicoleta fiind cu 23 de ani mai tânără decât solistul de muzică populară, în vârstă de 70 de ani. Cei doi au devenit un cuplu la sfârșitul lui 2017, mutându-se și împreună. după ce amândoi au fost loviți de ghinion în dragoste – Nicoleta trecuse printr-un divorț, iar Gheorghe Turda tocmai se despărțise de mama Alinei Pușcaș.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net