Nici nu s-a despărţit bine de iubită, dar Gheorghe Turda îşi caută soţie


    Gheorghe Turda nu suportă să locuiască singur. Deși acum  suferă, după despărțirea de Lucia, și nu este pregătit pentru  o nouă relație, el susține că deja are câteva curtezane
Gheorghe Turda nu suportă să locuiască singur. Deși acum suferă, după despărțirea de Lucia, și nu este pregătit pentru o nouă relație, el susține că deja are câteva curtezane

S-a săturat de doamne care-l vor doar pentru numele lui. După relaţia eşuată cu mama Alinei Puşcaş, Gheorghe Turda nu şi-a pierdut încrederea în femei şi se gândeşte să-şi refacă viaţa. Solistul de muzică populară intenţionează să se recăsătorească.

La sfârşitul lunii trecute, iubita lui Gheorghe Turda (68 de ani) anunţa, pe Facebook, despărţirea de ”maestru”, aşa cum îi plăcea Luciei Lazăr (54 de ani) să-şi alinte fostul iubit. Vestea i-a uimit chiar şi pe prietenii cuplului, care erau ferm convinşi că au o relaţie solidă, construită în decursul a cinci ani, ba chiar aşteaptau invitaţiile la nuntă. Dar, au fost discreţi şi s-au resemnat cu situaţia, iar copiii şi nepoţii lor i-au ajutat să depăşească momentul. 

Turda deține o  vilă de 300.000 €,  la Câmpina
Turda deține o vilă de 300.000 €, la Câmpina

Gheorghe Turda a avut o serie de concerte prin ţară, apoi a poposit pe plaiurile natale, în comuna Săpânţa din Maramureş, aşa că a avut timp să mediteze. Concluzia? Artistul nu vrea să rămână la bătrâneţe fără un sufleţel alături: ”Sunt absolut singur şi independent. Dacă cineva nu a ştiut să-i aprecieze calităţile lui Gheorghe Turda, mai bine aşa. Am mai fost singur după ce a decedat soţia mea şi mi-a fost foarte greu. Am fetele lângă mine, însă sunt şi ele la casele lor. Singurătatea este boală, tocmai de aceea nu intenţionez să rămân aşa. La un moment dat voi avea pe cineva, chiar am admiratoare, au apărut feţe noi în calendarul meu. Dar, încă sunt destul de circumspect după experienţa anterioară. Când îţi pui toată încrederea în cineva, iar acel cineva te dezamăgeşte, este greu să mai ai încredere într-o persoană”, a mărturisit, pentru Click!, Gheorghe Turda.

Posesor al unei vile de lux, în valoare de 300.000 €, la Câmpina, cu zece dormitoare şi nouă băi, al unui apartament de lux în buricul Bucureştiului, Gheorghe Turda e o partidă excelentă! ”Am aceeaşi simpatie pentru doamnele serioase, înzestrate cu calitate umană. Dacă dăruiesc ceva, aş vrea să primesc şi eu, şi mă refer aici strict la suflet. Mă gândesc să-mi refac viaţa, mă gândesc la căsătorie, de ce nu?! Ştiţi cum e «nu zic hop, până nu sar gardul»", ne-a mai spus, amuzat, Gheorghe Turda.  

Lucia şi Turda s-au iubit pătimaş

Se pregăteau de nuntă,  dar au anunţat  despărţirea
Se pregăteau de nuntă, dar au anunţat despărţirea

Mama Alinei Pușcaș și Gheorghe Turda s-au cunoscut în tinerețe, la un spectacol din Sibiu. A fost dragoste la prima vedere, însă artistul și Lucia Lazăr s-au iubit doar cinci luni, pentru că acesta era căsătorit, la acea vreme. Între timp, Lucia s-a căsătorit și a născut-o pe Alina Pușcaș, iar cu Turda s-a reîntâlnit după ce i-a decedat soția. Din 2010, bruneta și cântărețul de muzică populară au format un cuplu, s-au logodit și vorbeau despre nuntă. Însă, acum două luni, după cinci ani de relație, Lucia a anunțat despărțirea pe Facebook.

Paler, cerut de bărbat prin Click!

Click! a scris despre  povestea lui Jean Paler
Click! a scris despre povestea lui Jean Paler

Comicul Jean Paler, care în 2012 a suferit un infarct, dar și o operație la inimă, este burlac de mai bine de 20 de ani. După divorțul de prima soție, actorul a tot căutat o femeie care să i se potrivească, însă a bifat doar câteva relații de scurtă durată. Iată însă că, săptămâna trecută, o doamnă, din Pitești, pe numele ei Teodora Ciauşescu (57 de ani), de profesie bioterapeut, s-a arătat interesată de o relație cu el: ”Teodora e drăguță, dar eu caut o persoană mai tânără și mai împănată”, ne-a declarat Jean.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg