Nick Rădoi: «Mă felicit că am plecat din România». Afaceristul este consternat de cazul de la Caracal


    Nick Rădoi trăiește în America de 30 de aniFoto: arhivă personală
Nick Rădoi trăiește în America de 30 de aniFoto: arhivă personală

De cazul Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu s-a auzit peste tot. Presa din străinătate a scris despre crima de la Caracal, iar persoane publice au dezbătut pe rețelele sociale acest subiect delicat. Nick Rădoi este consternat de modul în care s-au implicat autoritățile și a făcut o comparație, lăudând poliția din America. ”Mă doare să văd ce se întâmplă în țara mea”, a spus afaceristul.

 Omul de afaceri a urmărit cu interes cazurile celor două adolescente de la Caracal, care au sfârșit tragic, și este revoltat de felul în care s-au desfășurat lucrurile.

“Autoritățile din România sunt o surpriză pentru mine. Nu știu dacă vreodată în țara mea se vor rezolva lucrurile pentru  că sunt deteriorate de mult. E mai rău decât acum 30 de ani când am plecat în America. E foarte ciudat să vezi că nu sunt interesați să rezolve problemele oamenilor. Cetățenii plătesc și ar trebui să primească ajutor, dar văd că sunt protejați criminalii, hoții, pedofilii, și amendate bătrânele alea amărâte care vând trei ouă și pătrunjel la colț de stradă. Din păcate, în țara în care m-am născut nu cred că se vor schimba vreodată lucrurile. Omenii nu se mai simt în siguranță și cred că vor ajunge să își facă singuri dreptate. Cazul acestor fete m-a ”lovit” ca un pumnal. Mă felicit încă o dată pentru că am plecat în America”, a spus Nick Rădoi.  

Luna trcură, când a izbucnit cazul, Nick Rădoi a făcut o postare pe pagina sa de Facebook. Afaceristul a făcut o comparație între autoritățile din România și cele din SUA. ”Încep prin a-mi exprima regretele față de familiile Luizei și a Alexandrei, mai ales că și eu am trei fiice și dacă poliția ar vorbi cu mine așa, eu aș fi primul arestat. Ceea ce se întâmplă în România este dincolo de orice latură, fie ea profesională sau umană, iar așa ceva nu cred că se întâmplă nici în jungla Africii! Ajung să cred că singura lege corectă este cea aplicată de noi înșine pentru că în acest caz, eu personal, nu i-aș da acestui monstru nici apă să bea și l-aș chinui în același mod cum a făcut-o el! În America, dacă o persoană apelează serviciul de urgență 911 și nu apucă să spună tot pentru că poate fi într-o conjunctură periculoasă, în fix 2 minute este localizată și în alte 5 minute poliția este deja acolo să cerceteze! Am un exemplu care mă face să înțeleg cu tristețe ce fel de țară este România: am avut o problemă cu alarma casei mele, care a pornit de 12 ori fără motiv și tot de 12 ori poliția de aici a cercetat locul! Este INADMISIBIL să sune biata fata la 112 de 3 ORI și să se vorbească cu în halul ăsta cu o fată de 15 ani. Sunt profund dezamăgit și îndurerat pentru ce se întâmplă acolo, urmăresc cu interes și cu speranță că va veni cineva capabil și fără legături dubioase să rezolve ceea ce Poliția Română nu a reușit. Condoleanțe, Luiza, Alexandra și România”.

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
foto sex jpeg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png