Nick Rădoi, părăsit de iubita tinerică. Cum a reacționat miliardarul după ce Mădălina Apostol și-a deschis studio de videochat

2 9 jpeg
Mădălina Apostol a fost opt ani iubita lui Nick Rădoi

S-a rupt lanţul de iubire între Mădălina Apostol (35 de ani) şi milionarul american Nick Rădoi (58 de ani)! Tocmai când toată lumea aştepta ca milionarul s-o ia de nevastă pe iubita lui, Mădălina, aceasta a făcut brusc cale întoarsă în România şi l-a părăsit pe Nick! Recent întoarsă din Mexic, bruneta a pus bazele unui studio de videochat din care speră să se îmbogăţească!

Mădălina Apostol este femeia care părea că l-a pus cu botul pe labe pe miliardarul Nick Rădoi, cunoscut ca un adevărat magnet pentru femeile frumoase de la noi, care vor să  trăiască visul american. Mădălina s-a mutat anul trecut, în pandemie, cu copiii la reşedinţa iubitului Nick Rădoi din Mexic.

3 13 jpeg
Nick Rădoi a ajuns în America de la 19 ani

Îşi făceau planuri de nuntă, iar Nick îi cumpărase până şi rochia de mireasă când...surpriză! Mădălina s-a întors val-vârtej în România, cu tot cu cei trei copii! Ajunsă acasă, în ţară, Mădălina i-a dat lovitura de graţie milionarului şi l-a anunţat că şi-a investit toate economiile într-un studio de videochat, din care speră să se îmbogăţească peste noapte.

image
Mădălina și Nick își făcuseră planuri de nuntă

Prezentă în platoul  emisiunii „Xtra Night Show”, tânăra s-a văitat că Nick Rădoi nu ar fi un bărbat atât de generos pe cât lasă să se înţeleagă şi că nu i-a oferit stabilitatea financiară de care ea ar fi avut nevoie. Prima dată Nick a dezamăgit-o crunt pe Mădălina când atât ea, cât şi familia ei s-au îmbolnăvit de Covid. “Nick nu m-a ajutat atunci când toată familia mea a fost bolnavă. Asta mi-a dat de gândit. Nici când am fost eu bolnavă nu l-a interesat. Mi-a zis: «descurcă-te, asta e problema ta».

«Nu m-a ajutat nici când am fost bolnavă de Covid!»

"Mie trebuie să-mi vii cu lucruri concrete, dacă las totul aici baltă şi plec în America. Dacă plec în America, eu vreau să am singuranţa că nu sunt lăsată de izbelişte.Nick a făcut parte din viaţa mea opt ani. Doi ani şi jumătate şi-a făcut de cap cu cine a vrut el. Şi eu în perioada asta am făcut un copil cu un alt bărbat”, a dezvăluit Mădălina, la Antena Stars.

image
Mădălina a primit inelul de la Nick anul trecut

Mădălina Apostol vrea să se îmbogățească din videochat

Acum Mădălina vrea să dea lovitura în afaceri cu ajutorul videochatului, o afacere prosperă în perioada pandemiei.

„Referitor la al doilea bussines pe care l-am început şi în care am investit toţi banii mei, sute de mii, îl anunţ acum că m-am hotărât şi am investit într-un studio de videochat. Am ales videochat-ul pentru că e un bussines profitabil. Eu vreau să schimb mentalitatea din România. Aici fac mulţi bani, sunt banii mei şi fac ce vreau cu ei. Sigur nu e de acord, că are şi el o mentalitate învechită, ca toţi românii. Eu am rămas cu doi copii şi nu am avut 10 ani sprijin de la tatăl lor. Nu trebuie să-ţi fie ruşine, că totul e legal. Am deja 10 modele care lucrează. Ştiu şi copiii mei, mai ales cel mare mă susţine. Banii vin oricum. Dacă aş avea timp, aş face şi eu videochat! Nici una nu e online dezbrăcată”,  l-a anunţat Mădălina pe Nick Rădoi, în direct la emisiunea lui Dan Capatos.

Reacția lui Nick Rădoi

image
Mădălina a stat un an la reședința lui Nick din Mexic

Contactat de Click!, Nick Rădoi s-a arătat peste măsura de dezamăgit de atitudinea fostei sale iubite. „Sunt foarte dezamăgit şi nu am cuvinte şi încerc să mă abţin să nu vorbesc deocamdată. Încă nu mi-am revenit din şocul pe care l-am primit!”, ne-a spus Rădoi.

Click! spune

Mădălina Apostol şi Nick Rădoi au o relaţie tumultuoasă de opt ani. Nick Rădoi a mai avut relaţii cu o serie de femei celebre din România precum Alina Radi, Ioana Simion, actuala doamnă Năstase, şi jurnalista Oana Iordache.

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
andreea esca si alexia eram
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
David Petraeus Foto Profimedia
avion american F-16 foto us air force
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg