Nick Rădoi, părăsit de iubita tinerică. Cum a reacționat miliardarul după ce Mădălina Apostol și-a deschis studio de videochat

Ultima actualizare:

    Mădălina Apostol  a fost opt ani iubita  lui Nick Rădoi
Mădălina Apostol a fost opt ani iubita lui Nick Rădoi

S-a rupt lanţul de iubire între Mădălina Apostol (35 de ani) şi milionarul american Nick Rădoi (58 de ani)! Tocmai când toată lumea aştepta ca milionarul s-o ia de nevastă pe iubita lui, Mădălina, aceasta a făcut brusc cale întoarsă în România şi l-a părăsit pe Nick! Recent întoarsă din Mexic, bruneta a pus bazele unui studio de videochat din care speră să se îmbogăţească!

Mădălina Apostol este femeia care părea că l-a pus cu botul pe labe pe miliardarul Nick Rădoi, cunoscut ca un adevărat magnet pentru femeile frumoase de la noi, care vor să  trăiască visul american. Mădălina s-a mutat anul trecut, în pandemie, cu copiii la reşedinţa iubitului Nick Rădoi din Mexic.


    Nick Rădoi a ajuns  în America de la 19 ani
Nick Rădoi a ajuns în America de la 19 ani

Îşi făceau planuri de nuntă, iar Nick îi cumpărase până şi rochia de mireasă când...surpriză! Mădălina s-a întors val-vârtej în România, cu tot cu cei trei copii! Ajunsă acasă, în ţară, Mădălina i-a dat lovitura de graţie milionarului şi l-a anunţat că şi-a investit toate economiile într-un studio de videochat, din care speră să se îmbogăţească peste noapte.


    Mădălina și Nick își făcuseră  planuri de nuntă
Mădălina și Nick își făcuseră planuri de nuntă

Prezentă în platoul  emisiunii „Xtra Night Show”, tânăra s-a văitat că Nick Rădoi nu ar fi un bărbat atât de generos pe cât lasă să se înţeleagă şi că nu i-a oferit stabilitatea financiară de care ea ar fi avut nevoie. Prima dată Nick a dezamăgit-o crunt pe Mădălina când atât ea, cât şi familia ei s-au îmbolnăvit de Covid. “Nick nu m-a ajutat atunci când toată familia mea a fost bolnavă. Asta mi-a dat de gândit. Nici când am fost eu bolnavă nu l-a interesat. Mi-a zis: «descurcă-te, asta e problema ta».

«Nu m-a ajutat nici când am fost bolnavă de Covid!»

"Mie trebuie să-mi vii cu lucruri concrete, dacă las totul aici baltă şi plec în America. Dacă plec în America, eu vreau să am singuranţa că nu sunt lăsată de izbelişte.Nick a făcut parte din viaţa mea opt ani. Doi ani şi jumătate şi-a făcut de cap cu cine a vrut el. Şi eu în perioada asta am făcut un copil cu un alt bărbat”, a dezvăluit Mădălina, la Antena Stars.


    Mădălina a primit  inelul de la Nick anul trecut
Mădălina a primit inelul de la Nick anul trecut

Mădălina Apostol vrea să se îmbogățească din videochat

Acum Mădălina vrea să dea lovitura în afaceri cu ajutorul videochatului, o afacere prosperă în perioada pandemiei.

„Referitor la al doilea bussines pe care l-am început şi în care am investit toţi banii mei, sute de mii, îl anunţ acum că m-am hotărât şi am investit într-un studio de videochat. Am ales videochat-ul pentru că e un bussines profitabil. Eu vreau să schimb mentalitatea din România. Aici fac mulţi bani, sunt banii mei şi fac ce vreau cu ei. Sigur nu e de acord, că are şi el o mentalitate învechită, ca toţi românii. Eu am rămas cu doi copii şi nu am avut 10 ani sprijin de la tatăl lor. Nu trebuie să-ţi fie ruşine, că totul e legal. Am deja 10 modele care lucrează. Ştiu şi copiii mei, mai ales cel mare mă susţine. Banii vin oricum. Dacă aş avea timp, aş face şi eu videochat! Nici una nu e online dezbrăcată”,  l-a anunţat Mădălina pe Nick Rădoi, în direct la emisiunea lui Dan Capatos.

Reacția lui Nick Rădoi


    Mădălina a stat  un an la reședința  lui Nick din Mexic
Mădălina a stat un an la reședința lui Nick din Mexic

Contactat de Click!, Nick Rădoi s-a arătat peste măsura de dezamăgit de atitudinea fostei sale iubite. „Sunt foarte dezamăgit şi nu am cuvinte şi încerc să mă abţin să nu vorbesc deocamdată. Încă nu mi-am revenit din şocul pe care l-am primit!”, ne-a spus Rădoi.

Click! spune

Mădălina Apostol şi Nick Rădoi au o relaţie tumultuoasă de opt ani. Nick Rădoi a mai avut relaţii cu o serie de femei celebre din România precum Alina Radi, Ioana Simion, actuala doamnă Năstase, şi jurnalista Oana Iordache.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net