Nick Rădoi şi Mădălina Apostol s-au logodit: "Eram emoţionat, n-am vrut s-o sperii" - VIDEO EXCLUSIV

image
Nick şi Mădălina sunt împreună de aproximativ o lună jumătate Foto Facebook

În cadrul emisiunii Click! de la Prima Tv de joi, milionarul american de origine română a vorbit în exclusivitate despre pasul pe care l-a făcut astăzi. Acesta a hotărât să o ceară de nevastă pe Mădălina Apostol, chiar dacă nu sunt împreună decât de o lună şi jumătate. Anumite detalii ale acestei poveşti de dragoste incredibile, dar şi motivele care l-au împins pe milionar să se logodească, i-au fost dezvăluite de Nick Rădoi prezentatoarei Diana Bart.

Chiar dacă are o avere de aproximativ 30 de milioane de dolari strânsă în aproape 30 de ani de muncă, Nick Rădoi nu a fost un om fericit până în urmă cu ceva timp, când a cunoscut-o pe Mădălina Apostol. Tânăra a reuşit să trezească în sufletul milionarului român stabilit în Los Angeles sentimente pe care acesta nu credea că le mai are.

Întrebat despre cum a început frumoasa relaţie dintre ei, acesta a povestit: "Să ştii că sunt pentru prima oară într-un platou de televiziune aici în România şi am venit pentru a vă da în exclusivitate vestea cea mare. Astăzi am cerut-o de soţie pe Mădălina şi ea a spus «DA». Am făcut cererea într-un cadru romantic. Eram emoţionat, nu voiam să o sperii”.

”Sunt îndrăgostit până peste cap şi am fost cucerit total de sinceritatea ei. Este o fată foarte ok care ştie să mă respecte şi cum să mă trateze. Chiar dacă nu suntem de foarte mult timp împreună am hotarât să fac acest pas. Ne cunoştem de ceva timp şi am vorbit foarte mult pe Facebook, însă ca şi cuplu suntem de o lună jumătate. Ne-am întâlnit prima oară în Los Angeles unde am ieşit în oraş", a declarat Rădoi în premieră la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi la Prima TV, începând cu ora 23.00.

image
Nick Rădoi a vorbit despre relaţia lui cu Mădălina şi de ce a hotărât să o ceară de nevastă

Întrebat de Diana Bart de ce cheltuie sume aşa mari de bani pe petreceri şi cadouri scumpe pentru apropiaţi şi prieteni (petrecere aniversară pentru Mădălina de 35.000 de dolari și un apartament pentru ea de circa 100.000 de dolari), Nick Rădoi a explicat: "Sunt un om darnic căruia îi place să facă lumea de lângă el fericită".

Mădălina Apostol şi-a modificat joi statusul pe Facebook, anunţând că este logodită: "Got Engaged to Nick Rădoi".

image
Anunţul Mădălinei Apostol pe Facebook
Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
andreea esca si alexia eram
politia drone jpg
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png