Nicolae Botgros, distrus după moartea soției, regretă că a călcat strâmb: “Ne-am sfădit, că am greșit eu”

Ultima actualizare:

    Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru erau căsătoriți de aproape 50 de anifoto: arhivă personală
Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru erau căsătoriți de aproape 50 de anifoto: arhivă personală

Rămas fara soția cu care a împărtășit și bune și rele timp de 50 de ani, Nicolae Botgros este chinuit acum de regrete. Dirijorul de peste Prut nu-și revine după decesul soției sale, Lidia Bejenaru. Cântăreața s-a stins din viață, în urmă cu două săptămâni, după ce a suferit nu mai puțin de trei operații, fiind diangnosticată cu cancer la colon de mai mulți ani.

Moartea soției sale, Lidia Bejenaru, l-a pus la pământ pe Nicolae Botgros (86 de ani). Dirijorul nu mai este om de când a pierdut-o pe femeia care i-a fost alături timp de 50 de ani și care l-a înțeles până și atunci când a călcat strâmb, în afara căsniciei, făcând o fetiță cu solista Anișoara Dabija.

"Am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată"

La două săptămâni de la moartea Lidiei, Nicolae Bogros nu a mai rezistat și a recunoscut, chinuit de remușcări și regrete târzii, că a greșit mult în căsnicia cu Lidia Bejenaru, deși, într-un final, a decis să se întoarcă la soție și să-și lase amanta. „Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă...Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune. S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu. Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta”, a declarat Nicolae Botgros, în lacrimi, la Antena Stars. Nicolae Botgros a fost implicat într-un triunghi amoros. În urmă cu trei ani, Anișoara Dabija, artistă de muzică populară de peste Prut și cea care îi era amantă, i-a născut o fetiță. Dirijorul era căsătorit însă cu Lidia Bejenaru. Cei doi nu au divorțat, însă maestrul a recunoscut copilul făcut cu amanta.

Dirijorul s-a mutat în casa fiului: “Și periuța de dinți mă leagă de ea!”

După ce i s-a prăpădit soția, dirijorul Nicolae Botgros a decis să se mute în casa fiului său, Corneliu, și asta pentru că nu suportă să doarmă singur în casa în care a trăit atâția ani cu soția sa, Lidia Bejenaru. „Eu nu am mai intrat la mine în casă de două săptămâni, de când nu mai e Lidia. Mă uit la Cornel, plânge, mă uit la Cristi (nr: nepotul lui Nicolae Botgros), plânge. Și periuța de dinți mă leagă de ea și îmi aduce aminte de Lidia”, a mai povestit, devastat, Nicoale Botgros.

Lidia Bejenaru s-a stins din viață pe 26 iulie, la 68 de ani, aceasta suferind de cancer la colon. Solista de peste Prut a suferit nu mai puțin de trei operații în doar o săptămână, însă medicii nu au mai putut să-i salveze viața. Artista își doarme somnul de veci la Cimitirul Ortodox Central din Chișinău.

Citește și:Suferința ascunsă a Lidiei Bejenaru. Ce a umbrit ultimii ani de căsnicie cu Nicolae Botgrosicolae Botgros s-a întors la soție după ce a făcut un copil cu iubita. Anișoara Dabija: „Nu regret, e un copil din dragoste

https://www.youtube.com/watch?v=jCR1dxcq0jQ&t=1s

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net