Nicolae Guță, acuzat de fosta soție că și-a abandonat fiul de 13 ani în spital: «Nu îl interesează de Alberto»

Ultima actualizare:

    Narcisa Guţă  l-a făcut de râs pe  fostul soţ pe toate  conturile sociale
Narcisa Guţă l-a făcut de râs pe fostul soţ pe toate conturile sociale

Au divorţat de cinci ani şi de atunci s-au tot certat şi împăcat. Însă focoasa Narcisa a cedat nervos după ce Nicolae Guţă a rămas indiferent la vestea că fiul lor, Alberto, se află la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Celebrul manelist Nicolae Guţă (52 ani) şi fosta lui soţie, Narcisa (46 ani), au ajuns din nou la cuţite din cauza fiului lor, Alberto (13 ani), care studiază pianul la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din Capitală. Marţi, băiatul a avut probleme de sănătate, iar Narcisa a fost nevoită să meargă cu el la Camera de Gardă a Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Nicolae Guţă a trecut  pe la salonul de tatuaj
Nicolae Guţă a trecut pe la salonul de tatuaj

L-a anunţat imediat şi pe Guţă, însă artistul nu a reacţionat aşa cum se aştepta Narcisa. Foarte nervoasă, ea a intrat într-o transmisiune directă pe conturile sociale pentru a povesti tuturor ce fel de tată e „Regele Guţă”. „Alberto nu s-a simţit prea bine şi suntem la spital. Copilul ăsta nu e orice copil, e al Regelui Guţă. E tatăl copilului meu şi asta nu poate fi schimbat de nimic. Copilul meu are probleme de sănătate, nu se ştie încă ce are, dar nu e ceva grav. Aşteptăm rezultatele analizelor”, a spus Narcisa. Nicolae Guţă şi fosta lui soţie au mai fost implicaţi în diferite scandaluri în care ea l-a acuzat că a bătut-o, că a umilit-o, că a înşelat-o, că a dat-o afară din casă cu tot cu fiul lor şi că nu a respectat-o niciodată.

„Am zis să nu mai vorbesc, să nu îl mai deranjez, dar toate au o anumită limită. Uitaţi şi voi ce tată are băiatul meu: Regele Guţă care nu se implică şi nu îl interesează că acest copil e la spital. Aşa cum ştie să fie pentru alţi copii ai lui, aşa trebuie să fie şi pentru Alberto. Se bate cu cărămida în piept că el e cel mai bun tată, spune asta pe la toate emisiunile, dar nu e aşa! Trebuie să arătăm lumii care îl laudă pe Guţă că lucrurile nu stau aşa cum spune el. Timp de 16 ani am stat şi am suferit lângă el, dar acum tot ce contează e legătura dintre el şi copilul lui, că nu l-am făcut pe Alberto cu cineva de pe stradă. El nu îi apreciază talentul. Poate acum vrea să-l sune pe copilul lui, că altfel nu vrea. Guţă Magnificul care şi-a făcut «ziar» pe frunte (tatuajul cu mesajul «Iubirea vieţii mele, iubitul meu tată Niculae» - n.r.). El e miezul din femei”, a mai spus Narcisa care îi reproşează manelistului că nu are deloc grijă de Alberto.

Nicolae Guţă stă foarte bine la capitolul moştenitori, având în vedere că are nici mai mult, nici mai puţin de 12 copii. Cel mai mic e Edan (6 luni şi jumătate), fiul dăruit de soţia lui actuală, Cristina (28 de ani). Însă Guţă vrea să divorţeze şi de Cristina, pe motiv că băiatul nu ar fi al lui, iar prima înfăţişare la tribunal va avea loc pe 21 ianuarie.

Alberto Guţă se află internat la  spitalul Grigore Alexandrescu
Alberto Guţă se află internat la spitalul Grigore Alexandrescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net