Nicolae Guţă îşi ţine în puf nevasta tinerică. Cristina l-a făcut tată pentru a 12-a oară

image
Cristina este răsfățată de Nicolae Guță

Celebrul manelist Nicolae Guță (51 de ani) este campion atât la iubite, cât și la numărul de copii (n.r.- are 12), mezinul familiei, Eden Nicolae, născându-se anul acesta, pe 26 iunie. Solistul este căsătorit din 2016 cu Cristina, în vârstă de 28 de ani, o femeie superbă, cu trup de fotomodel, care se îmbracă după ultimele cataloage de modă.

Se zvonește că, de dragul ei, Nicolae Guță a decis să treacă o parte din avere pe numele iubitei, adică un apartament de lux din București, dar și un cont cu zeci de mii de euro.

La polul opus, Mariana Negrea (63 de ani), prima nevastă a lui Guță, care i-a dăruit cinci copii, este o gospodină desăvârșită. Femeia, despre care se zvonește că Nicolae ar fi cam dat-o uitării, după o poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani, locuiește alături de copiii ei, în casa acestora din Petroșani, fiind adorată de toți membrii familiei.

Fiica ei, Nicoleta, a postat pe conturile sociale o fotografie în care Mariana prepară cozonaci, îmbrăcată într-o bluză de trening și purtând pe cap un batic. Rudele și prietenii au postat în dreptul imaginii din bucătărie câteva mesaje laudative la adresa ei: ”Toți mâncăm ce iese din mâinile tale!” sau ”Te iubim mult, ești o femeie nemaipomenită!”. 

image
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Angelina Jolie si Brad Pitt
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Taremi2 jpg
familia cfratilor batuti buzau png
image
image
image
image
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg