Nicole Cherry caută un băiat care a venit la un concert de-al ei: «Ajutați-mă să-l găsesc. Era blonduț»

simeon stalpnicul png
Nicole Cherry a făcut un apel disperat pe internet. Este în căutarea unui băiatFoto Instagram

NIcole Cherry nu se aștepta să aibă o astfel de surpriză la unul dintre concertele ei. Tânăra artistă și prietenele ei au pus ochii pe un băiat pe care îl caută disperate peste tot. Nicole Cherry își amintește doar cum era îmbrăcat și faptul că era trist, și cere ajutorul prietenilor virtuali de pe rețelele de socializare să o ajute să-l identifice pe misteriosul tânăr care le-a furat mințile.

Nicole Cherry a publicat mesajul pe rețelele de socializare, însă până în prezent nu a avut niciun succes. Nu se lasă bătută însă, speră ca băiatul respectiv să fie găsit. Aritsta îl caută pentru o prietenă de a ei căreia i-a plăcut respectivul băiat. 

“Deci, caut un băiat îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou alb, un lănțișor negru și avea ceva în talie, geaca sau cămașă. Stătea în stânga scenei sus. Era blonduț, așa cu barbă. Și era așa puțin cam tristuț. Era serios așa. Și vreau sa nu mai fie atât de serios. Ajutați-mă să îl găsesc”, a fost apelul pe care Nicole Cherry l-a făcut pe rețelele de socializare.

Nicole Cherry a vrut să menționeze faptul că nu pentru ea este cercetarea respectivă, ci pentru o prietenă de a ei despre care a spus că este frumoasă. 

“Și dacă va întrebați cine îl caută este vorba despre o gagica foarte mișto. Nu eu, prietena mea și eu am prietene foarte frumoase”, a continuat Nicole. 

De curând, Nicole Cherry a suferit o decepție în dragoste, iubitul cu care forma un cuplu a înșelat-o, conform altor surse din presa mondenă. Dar artista își continuă fericită parcursul artistic, iar de curând a lansat o nouă piesă care a devenit foarte cunoscută la tv.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
BeFunky collage (12) jpg
Ioana Petric jpg
Regina Elisabeta
Bodyguard Meghan și Harry FOTO Daily Mail
ferma lui victor ionut radu obarsia olt   foto arhiva personala jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf