Nicole Cherry: «Cu greu mă abţin de la dulciuri»

Ultima actualizare:

    Nicole se pricepe  de minune la gătit. Ştie să facă inclusiv cheese cake
Nicole se pricepe de minune la gătit. Ştie să facă inclusiv cheese cake

La 18-20 de ani, prea puţini tineri se gândesc cu responsabilitate la alimentaţie sănătoasă, la sport şi la diete. Mănâncă pizza şi cartofi prăjiţi de la fast-food, beau sucuri acidulate şi dulciuri cât cuprinde. Nu este cazul lui Nicole Cherry care, ambiţioasă din fire, are tăria să spună „nu”.

Nicoleta Janina Ghinea abia îşi făcuse buletin când s-a lansat în muzică sub numele de Nicole Cherry. Se întâmpla în urmă cu 5 ani şi era considerată atunci „copilul minune al muzicii româneşti”. Acum, „Cireşica” s-a făcut mare, a devenit o adevărată domnişoară de 19 ani şi ştie că imaginea e importantă pentru un artist.

Dacă prietenii ei şi tinerii la această vârstă, în general, abia se dau scoşi din fast-food, Nicole e extrem de cuminte, responsabilă şi ambiţioasă. „De câţiva ani, am început să am mai multă grijă de mine. Fac sport, mănânc sănătos, cu mese echilibrate, şi evit alimentele nocive, bogate în calorii. Cu toate că mă tentează, îmi spun mereu că nu-mi fac deloc bine şi îmi piere pofta. Mi-a fost foarte greu să renunţ la cola, dar m-am obişnuit şi fără ea”, spune artista.

Şi ea pofteşte la cartofi prăjiţi, la pizza şi mai ales la dulciuri. Recunoaşte că se abţine cu mare greutate, mai ales că e o gurmandă. Adoră ciocolata şi prăjiturile, iar ca să nu exagereze cu mâncatul lor, şi-a făcut un oarecare program. „Dulciuri doar o dată pe săptămână. Dacă sunt organizată, totul e ok. Am prietene care mănâncă orice şi oricând. Vă daţi seama cum e când ieşim în oraş, iar ele vor la fast-food. Dar eu am fost ambiţioasă de mică, ştiam ce e sănătos şi ce nu, mâncam ce îmi punea mama în farfurie. Am văzut că mă simt mult mai bine fizic şi psihic aşa. Fac sport aproape zilnic, dar şi masaj cu bambus, care îmi elimină apa din ţesuturi. Fac asta şi pentru sănătate, dar şi pentru imaginea mea ca artist”, explică Nicole Cherry.În ceea ce priveşte gătitul, în ultimii ani a început să experimenteze şi a constatat că se pricepe. Asta i-a dat curaj să încerce reţete complicate. Cel mai mult îi place să le facă surprize culinare părinţilor ei. Ultima dată le-a preparat o delicioasă prăjitură cu brânză din care, evident, a mâncat şi ea.

Ce mănâncă  într-o zi obişnuită

Dimineaţa – un iaurt grecesc sau o omletă din albuşuri cu o felie de pâine neagră prăjită. La prânz combină un piept de pui la grătar cu o salată verde sau de varză albă. Seara, optează pentru  peşte combinat cu legume sau cu salată.

A făcut un delicios cheese cake cu fructe de pădure

Ingrediente: 300 g biscuiţi simpli, 100 g unt topit, 500 g cremă de brânză, 200 g smântână pentru frişcă, 3 ouă, 2 linguri de făină, 175 g zahăr pudră, esenţă de rom, vanilie, 300 g fructe de pădure, 2-3 linguri de zahăr şi un plic de jeleu roşu.Mod de preparare: biscuiţii se zdrobesc, se frământă cu untul topit până se obţine o compoziţie care se întinde pe pereţii unui vas de copt. Se dau puţin la frigider până se prepară crema. Se bat ouăle, se adaugă zahărul, făina şi restul condimentelor. Separat, se mixează crema de brânză cu smântâna şi se adaugă peste ouă. Compoziţia se toarnă în tavă, peste biscuiţi şi se dă la cuptorul preîncălzit pentru 35 de minute. Între timp, se prepară sosul de fructe, care se va adăuga peste prăjitură, la final: fructele, cu zahărul şi jeleul se pun pe foc şi se fierb câteva minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net