Nicole Cherry, primele declarații despre noul iubit: «Relaţia este destul de recentă»

image
Nicole Cherry are un nou iubit

Nicole Cherry a confirmat relația pe care o are cu noul ei iubit. Deși s-au afișat în mai multe fotografii fiind foarte apropiați, artista nu confirmase nimic până acum. Însă nu mai vrea să-l țină ascuns și și-a asumat relația.

Nicole Cherry este foarte fericită de când l-a întâlnit pe Florin Popa, cel cu care are o relație de ceva timp și cu care s-a afișat pe rețelele de socializare. Prezentă într-o emisiune tv, artista a declarat că este într-adevăr într-o relație și este ceva serios între ei. 

Cine este noul iubit al lui Nicole Cherry

În urmă cu aproape două săptămâni, Nicole Cherry a publicat mai multe fotografii dintr-o vacanță, iar alături de ea, într-o ipostază foarte apropiată, era un bărbat despre care nu se cunoșteau prea multe detalii. 

Deși ea mărturisise în urmă cu puțin timp că nu-și dorește să mai aibă o relație în curând, se pare că Florin Popa i-a schimbat această decizie. 

image
Nicole Cherry are un nou iubitFoto Instagram

„Fericirea stă bine pe noi”, a fost mesajul pe care l-a scris ea pe rețelele de socializare.

Cum a confirmat Nicole Cherry noua relație

Nicole Cherry a intrat în direct în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars și a vorbit despre relația pe care o are cu Florin. 

„Este iubitul meu. Ştii că nu mă afişez dacă nu sunt sigură. E făcută în România poza. În România noastră frumoasă”, a mărturisit Nicole Cherry în cadrul unei emisiuni tv. Am fost cu tatăl meu acolo. Suntem foarte bine şi cam atât. Relaţia este destul de recentă, dar suntem foarte bine. Ne cunoşteam de dinainte şi cred că asta ne-a apropiat şi mai mult. Eu încerc ca tot ce fac să fie serios şi să meargă bine. Câteodată îmi iese, câteodată nu-mi iese, dar niciodată nu-mi pare rău de nimic”, a declarat ea.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
Regina Elisabeta
Ioana Petric jpg
BeFunky collage (12) jpg
Horoscop 29 septembrie sursa foto Pixabay
militar pedofil jpeg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Barajul Mihăileni  Foto Daniel Guță jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu