Nicole Cherry s-a făcut mare. Sărutări pe înserate, în parc


    Nicole Cherry a împlinit zilele trecute 5 ani de carierăFoto: Mihai Ionescu
Nicole Cherry a împlinit zilele trecute 5 ani de carierăFoto: Mihai Ionescu

Recent a împlinit 5 ani de carieră, 5 ani de când a lansat celebra piesă „Memories”. În 2013, Nicole Cherry era o puştoaică de 14 ani, cu codiţe, iar acum s-a transformat într-o adevărată domnişoară, în jurul căreia roiesc tot felul de băieţi. Click! a surprins-o în tandreţuri cu un tânăr, care a sărutat-o cu foc, în Herăstrău.

Nicole Cherry (19 ani), pe numele ei din buletin Nicoleta Janina Ghinea, a lăsat copilăria în urmă odată cu lansarea celei mai recente piese, „Ceasul”, în care are ipostaze de femeie fatală. Iată că şi în afara videoclipurilor solista începe să aibă preocupări fireşti vârstei ei şi, deşi a trăit o dragoste amară cu un coleg care a decis să fugă în braţele unei alte domnişoare, Nicole n-a stat să plângă în pernă, ci îşi vede de viaţa ei. Şi bine face, căci nu duce lipsă de admiratori.

Nicole Cherry, luată prin surprindere cu un sărut
Nicole Cherry, luată prin surprindere cu un sărut

În weekend, artista a ieşit în Parcul Herăstrău cu mai multe amice, iar la un moment dat îşi face apariţia un tânăr chipeş, care i-a aplicat “o ştampilă” de toată frumuseţea pe buze. Fotoreporterii Click! au surprins toată scena şi se pare că lui Nicole i-a cam plăcut, căci nu s-a zbătut să scape de îmbrăţişare şi de sărutare. Ne-a spus însă că băiatul nu îi este iubit, ci doar un “hoţ” de săruturi. „Acea persoană mi-a furat doar un pupic. În acest moment nu am nici o relaţie, iar atunci când voi avea un iubit o să anunţ pe toată lumea, pentru că nu am nimic de ascuns. Acum sunt o persoană singură şi îmi place acest statut. În viaţa mea prioritare sunt facultatea, cariera şi concertele, nu am pe nimeni special”, ne-a declarat Nicole Cherry, care are un bodyguard de temut la concerte şi la evenimente: pe tatăl ei.


    Foto: Mihai Ionescu
Foto: Mihai Ionescu
FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
culori brazi 2022
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg