Nicoleta Luciu a dezvăluit secretul pentru a scăpa de vergeturi

26 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Nicoleta Luciu are patru copii, cărora le umple programul cu diferite activităţifoto: arhiva personală

Vergeturile sunt o formă de cicatrici pe piele, de o nuanță mai închisă. Există tratamente care ajută la diminuarea vergeturilor, însă ele nu vor dispărea complet. Vergeturile apar atunci când greutatea suferă oscilații dese sau în special în timpul sarcinii, scrie Huff.ro

Nicoleta Luciu a simțit pe pielea ei cât de inestetice sunt aceste vergeturi și a decis să împărtășească secretul care a ajutat-o să scape de ele.

Întotdeauna am crezut că pielea unei femei poate fi cea mai seducătoare armă. Trebuie să fie fină, catifelată și să aibă un aspect sănătos și tânăr în permanență. Și noi, femeile, știm cât de greu se obține acest efect. Oboseala, stresul, temperaturile scăzute (mai ales în această perioadă), precum și trecerea anilor, își lasă amprenta în primul rând pe pielea și pe tenul nostru: riduri, vergeturi, celulita, aspect uscat… lista poate continua.

Am încercat o mulțime de tratamente, mai mult sau mai puțin costisitoare. N-am să mint, unele au funcționat, altele ba. Însă pentru că timpul (și poate și bugetul) nu ne permite întotdeauna să mergem la salon, am găsit un remediu ușor de folosit de oricare dintre noi, acasă, în fiecare seara: untul de shea.”

Nicoleta Luciu spune că untul de shea nu este bun doar împotriva vergeturilor, ci este un produs perfect pentru îngrijirea și hidratarea pielii.

Citeste mai mult pe Huff.ro

loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
kate profimedia 0692807495 jpg
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg
bianca dragusanu png