Nicoleta Nucă a vorbit despre căsătorie: «Deja suntem de ceva timp împreună»

image
Nicoleta Nucă are planuri de căsătorieFoto Facebook

Nicoleta Nucă a vorbit pentru prima dată despre căsătorie. Ea și Alex se înțeleg foarte bine și își doresc să treacă la următorul pas atunci când va veni momentul potrivit.

Nicoleta Nucă și iubitul ei lucrează împreună, iar acest luru i-a apropiat și mai mult deoarece petrec marea majoritate a timpului în același anturaj. 

Nicoleta Nucăse gândește la nuntă

Cei doi sunt de mult timp împreună, dar nu vor să grăbească lucrurile, astfel că căsătora încă nu este stabilită, deoarece nu-și doresc să forțeze nimic între ei. 

"Deja suntem de ceva timp împreună, dar lucrurile trebuie să se întâmple natural. Nu grăbim evenimentele și nu forțăm. Pentru mine contează intelectul, să fie o persoană cu care pot avea conversații de ore în șir, să-mi fie prieten, pe lângă partener sau iubit. Eu sunt o persoană foarte sinceră, așa m-au educat părinții. Mă gândesc că oamenii trebuie sî fie la fel ca mine. Latura fizică să existe, să fie pasiune. Cred că orice femeie vrea să fie zeiță în ochii bărbatului de lângă ea. În momentul în care o femeie este văzută astfel, înflorește și este în stare să mute munții", a declarat Nicoleta Nucă la Răi Da Buni.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Angelina Jolie si Brad Pitt
Gigi Hadid și Kanye West
kanye west
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
cap putin jpeg
MIG-21 Lancer
image
image
image
image
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg
image png