Nicoleta Nucă, nuntă nonconformistă în Capri: „Nu-mi plac deloc tradițiile din România”

A fost cerută de soție la Istanbul, iar nunta urmează să o facă în Insula Capri. Nicoleta Nucă și logodnicul ei, Alex Ursache, nu au stabilit încă data exactă a ceremoniei, dar solista știe clar ce vrea de la nunta ei. Nu vrea să audă de nimic tradițional, nici măcar de sărmăluțe! Solista a dat din casă și a dezvăluit cu ce meniu select își va delecta invitații în ziua cea mare.

Nicoleta Nucă face nunta în Insula Capri Sursa: Instagram
Nicoleta Nucă face nunta în Insula Capri Sursa: Instagram

Nicoleta Nucă s-a logodit cu iubitul său, toboșarul Alex Ursache, anul trecut, pe timpul pandemiei, după patru ani de relație! Cererea în căsătorie a fost una cât se poate de romantică și s-a petrecut, vara trecută, pe malul Bosforului, în vacanța pe care cei doi îndrăgostiți au petrecut-o la Istanbul.

Solista a primit inelul pe barcă, iar acum cei doi plănuiesc o nuntă atipică, tot peste hotare. Solista a ales Insula Capri și își dorește o nuntă exclusivistă, chiar dacă asta îi va costa ceva bani pe îndrăgostiți.

Nicoleta Nucă: „Nu-mi plac deloc tradițiile din România"

Nu am stabilit încă data nunții. Locul a rămas același, undeva în Italia. Facem nunta peste hotare, într-un număr extrem de restrâns, doar familia și atât. Ne-am gândit la insula Capri. Nunta pentru mine este sărbătoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc tradițiile de aici, din România”, a declarat solista, pentru Click!

Nicoleta nu a stabilit încă data nunții, dar știe clar care va fi meniul cu care se vor delecta invitații la petrecerea exclusivistă din Capri. Bineînțeles, sunt excluse sarmăuluțele și orice mâncare tradițională românească.

La mine la nuntă va fi un meniu foarte versatil, cel mai probabil un meniu a la carte. Vreau ca fiecare să se buucre de masa respectivă, de mâncare, să-i placă mâncarea, nu să fie nevoiți să înghită mâncarea pe care vreau eu să o mănânc.

Nu-mi place chestia asta, care se practică de cele mai multe ori la nunți, unde există o alegere foarte limitată în ce privește mâncarea, adică ai voie să mănânci cele două chestii din meniu pe care ți le impune cineva. De exemplu, nu o să fie sărmăluțe, nimic tradițional!

Sunt câteva preparate tradiționale românești pe care eu una nu reușesc să le înțeleg deloc. Cârnați, lebăr, caltaboș, ceva de genul acesta. O chestie din organe cu organe. Nici nu știu bine cum se numește”, ne-a mai declarat solista.

Acum că se mărită, Nicoleta Nucă recunoaște că stă mai mult prin bucătărie și chiar îi place să-și pună în practică talentele de chef.

Nicoleta Nucă: „Eu gătesc cu dragoste!"

Am câteva preparate la care mă pricep foarte bine. În primul rând îmi ies genial cartofii la cuptor. N-am o rețetă specială, cred că-i fac cu foarte multă dragoste. Îmi iese foarte bine și chili con carne. Eu gătesc foarte curat. La mine nu există găteală cu prăjeală foarte multă, cu ulei mult, fiertură, chestii ciudate grase. Eu gătesc totul la cuptor sau la grill cu condimente și cam atât.

Mai mâncăm și la restaurant în weekend, dar încercăm să nu ne facem un obicei din asta. Vreau să mai antrenăm și aptitudinile mele culinare, sunt o bucătăreasă decentă, aș spune. Bine, nu mă dau peste cap să încep acum să fac plăcinte, sarmale sau cozonaci. Eu am o relație foarte specială cu mâncarea, e o relație de iubire, aș putea spune. Dacă nu mă satisface mâncarea sunt foarte supărată”, a adăugat Nicoleta Nucă.

Nicoleta și-a făcut două operații estetice în Turcia Sursa: Instagram
Nicoleta și-a făcut două operații estetice în Turcia Sursa: Instagram

Are două operații estetice la activ!

Nici Nicoleta și nici logodnicul ei, Alex Ursache, nu sunt pregătiți, însă, să aibă copii. Cei doi îndrăgostiți își doresc ca, pe viitor, după ce-și vor uni destinele, să se mute într-o altă țară.

Nicoleta Nucă s-a făcut remarcată la concursul de talente muzicale „X Factor”, în 2014. Solista i-a căzut atunci cu troc nimeni altuia decît juratului Ștefan Bănică junior, acesta fiind fascinat de frumusețea moldovencei de peste Prut.

Cântăreața a fost nemulțumită ani de zile de aspectul său fizic. Prin urmare, în urmă cu trei ani, solista a suferit nu mai puțin de două operaţii estetice în Turcia, o rinoplastie şi o mărire de sâni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net