Nicoleta Nucă se operează în secret, în Turcia!

simeon stalpnicul png
Nicoleta Nucăfotografii: aNTENA 1/arhiva personală

Într-un oraş, în care terorişii au semănat panică, Nicoleta Nucă a ajuns încrezătoare în a doua zi a noului an, la doar câteva ore de la atacul armat din clubul Reina, în care şi-au pierdut viaţa 39 de persoane. Frumoasa basarabeancă nu s-a dus acolo ca să ia pulsul locuitorilor după tragedie, ci să-şi rezolve un complex mai vechi, aşa că a poposit la o clinică de chirurgie estetică.

Deşi are doar 22 de ani şi arată senzaţional, Nicoleta Nucă se pare că nu este pe deplin mulţumită de aspectul ei fizic. Artista a ajuns la o vestită clinică de estetică din Istanbul, căreia i-au trecut pragul mai multe vedete autohtone, inclusiv Andreea Tonciu, care şi-a luat inima în dinţi în urmă cu ceva timp şi şi-a operat nasul.

simeon stalpnicul png
Nicoleta Nuca a participat la

Surse din anturajul artistei au povestit pentru Click! că şi basarabeanca se pare că îi va urma exemplul fostei asistente tv şi a ajuns în Turcia pentru a-şi face rinoplastie, dar şi pentru a-şi mări, se pare, bustul.

simeon stalpnicul png
Nicoleta Nucă s-a pozat în faţa unei moschei din Istanbulfoto: arhiva personală

Înainte de a deveni celebră, Nicoleta Nucă spunea că are gene bune şi că nu ar recurge, cel puţin pentru moment, la intervenţii chirurgicale de ordin estetic "pentru că vrea să se bucure cât mai mult de ce i-a dat Dumnezeu".

simeon stalpnicul png
Nicoleta Nucă, înainte de operaţia la nas foto: arhiva personală

De atunci însă au trecut mai bine de doi ani şi lumea vedetelor în care se înârte i-a schimbat radical părerea despre aceste proceduri.

Nicoleta Nucă a participat în urmă cu doi ani la X-factor, unde a reuşit nu doar să facă o impresie frumoasă, ci şi să-i "smulgă" o declaraţie de dragoste lui Ştefan Bănică jr.   

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Cappadocia
Toma Petcu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan