Nicoleta Voica a slăbit 35 kg, iar soțul îi calculează toată mâncarea! Cum arată meniul

Ultima actualizare:

    Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme după operaţia de micşorare a stomacului. Supele de prepeliţă o ajută să-şi păstreze silueta
Nicoleta Voica a slăbit 35 de kilograme după operaţia de micşorare a stomacului. Supele de prepeliţă o ajută să-şi păstreze silueta

Stilul de viaţă sănătos i-a schimbat tonusul Nicoletei Voica. Celebra cântăreaţă de muzică populară a reuşit să slăbească peste 35 de kilograme, însă cel care o ajută să se menţină şi să fenteze trecerea timpului este soţul ei, Alin Bagiu. Acesta are grijă de tot ce îşi pune zilnic în farfurie artista şi ţine ca totul să fie sănătos. ”Mânânc totul bio, din grădina socrilor” ne-a spus artista.

În urmă cu trei ani, Nicoleta Voica avea aproape 98 de kilograme. Pentru că devenise hipertensivă, a decis să facă o operaţie de micşorare a stomacului, în urma căreia a slăbit 35 de kilograme.

În prezent, cântăreaţa de muzică populară din Banat are 63 de kilograme, a scăpat de problemele de sănătate şi a reuşit să aibă un tonus pozitiv. Însă asta datorită faptului că şi-a schimbat stilul de viaţă şi mulţumită soţului ei Alin Bagiu (47 de ani), care are grijă de ea şi este atent până şi la ce îşi pune în farfurie. Dacă înainte adormea la ora 2 dimineaţa şi mânca haotic, acum artista se pune în pat la cel târziu 23.00 şi are grijă să aibă trei mese pe zi. Mâncarea sănătoasă cu produsele din livada proprie şi cea a socrilor o ajută să se menţină tânără.

Aşa arăta artista în 2016, înainte de operaţie
Aşa arăta artista în 2016, înainte de operaţie

”Nu fac sport, dar soţul meu mă ajută datorită cunoştinţelor despre nutriţie pe care le are. El a trăit mereu aşa, dovadă că nu s-a îngrăşat, nu are probleme de sănătate, este un tip foarte organizat. Avem o mică fermă, o livadă, şi putem spune că toate alimentele noastre sunt bio şi, cel mai important, respect cele trei mese. Dimineaţa ne facem un suc din smochine şi din alte fructe pe care le avem în casă, apoi bem cafeluţa cu miere. Fără lapte, pentru că nu prea e sănătos cel din comerţ, şi ne luăm nutrienţii alimentari: multivitamine, Omega 3, fibre, proteine. La prânz mâncăm o supă sau o ciorbiţă de pasăre de casă, de prepeliţe, şi aici avem grijă să le procurăm din curtea socrilor. Iar felul doi este întotdeauna din cărniţă de pui sau peşte, pentru că de porc nu prea consumăm, şi salate. La cină prefer ceva uşor. Ori o salată de vinete, ori ceva la cuptor. Între mese avem gustările: desert, fructe sau un baton proteic. Am întotdeauna grijă la cantităţi. Cât despre hidratare, pot să spun că am exclus sucurile acidulate şi beau doar apă”, a declarat Nicoleta Voica pentru Click!

Şi ora de somn este importantă, iar artista nu mai exagerează aşa cum făcea înainte. Odihna este importantă la fel ca hrana. ”Alimentaţia şi odihna sunt importante şi merg mână în mână.  Merg la somn la 22.00-23.00  pentru că am înţeles că e cel mai sănătos, nu ca cel de acum 5 ani care era pe la 2.00. Soţul are grijă de mine. E norocul meu. Suntem într-un echilibru din toate punctele de vedere”, a conchis artista din Banat. 

«Nu încăpeam pe ecranul televizorului»

Dar și Gabriel Dumitru (28 de ani) a slăbit drastic după operație.

Gabriel Dumitru. 2014-142 kg
Gabriel Dumitru. 2014-142 kg

 „Activez în muzica populară de 10 ani şi am avut 142 kilograme la 1,88 metri înălțime. Acum cinci ani, eram diagnosticat cu obezitate morbidă de gradul al treilea".

Gabriel Dumitru. 2019-80 kg
Gabriel Dumitru. 2019-80 kg

"Deși am câştigat o mulţime de premii, îmi spuneau că nu încap pe ecranul televizoarelor și că trebuie să arăt bine ca să mă poată invita la emisiuni. Timp de șase luni, n-am putut să mănânc mai nimic, doar ciorbă strecurată, lapte şi ceai. Ciorbă, fără sare, fără ulei, fără nimic”, ne-a spus artistul care acum cântărește 80 de kg.  

«Fiecare kg în plus e risc de infarct»

Brândușa Covalciuc (54 de ani) a  reușit să slăbească 40 de kilograme după operația din 2016, an în care cântărea 110 kilograme.

Brândușa Covalciuc. 2016-110 kg
Brândușa Covalciuc. 2016-110 kg

”Domnul doctor Rubin Munteanu m-a operat în 2016, cand am făcut o micșorare de stomac. Acum am minus 40 de kilograme. Mănânc normal, dar foarte puțin. Stomacul meu a avut 150 de mililitri după operație. Mititel. Dar cum stomacul se poate mări din nou, trebuie avut grijă”. 

Brândușa Covalciuc. 2019-70 kg
Brândușa Covalciuc. 2019-70 kg

“Am decis să mă operez, să slăbesc pentru sănătatea mea. Fiecare kilogram înseamnă un risc de infarct miocardic”, a povestit cântăreața, pentru Kanal D.  

Citește și:

Nicoleta Voica s-a măritat la 62 de ani, cu iubitul mai tânăr cu 16 ani

Scandal în muzica populară. «Soţul Nicoletei Voica îi face de trei ani avansuri nevestei mele!»

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net