Nicoleta Voica are roșii de o jumătate de kilogram!

Ultima actualizare:
Găteşte pentru  fanii de pe Internet
Găteşte pentru fanii de pe Internet

Solista Nicoleta Voica (64 de ani) este extrem de activă, la vreme de pandemie. Este profesoară de canto, dar şi o talentată bucătăreasă, reţetele ei fiind la mare căutare, pe Internet. Zilele trecute, cântăreaţa cu voce de aur şi-a impresionat fanii cu pozele din grădină, ea mândrindu-se cu roşiile gingantice.

În această perioadă grea pentru artişti, Nicoleta Voica, cântăreaţa de muzică populară bănăţeană, duce dorul scenei, dar nu stă degeaba. Noroc cu soţul tinerel, Alin Bagiu (48 de ani), care a găsit un refugiu în reţelele sociale şi astfel o ţine în priză pe Nicoleta, cu ajutorul tehnologiei.


    Găteşte pentru  fanii de pe Internet
Găteşte pentru fanii de pe Internet

Aproape toate activităţile lor sunt filmate, apoi montate şi expuse pe pagina de Facebook, unde ambii adună mii de like-uri şi de vizualizări. În bucătărie, ea îşi învaţă fanii cum să prepare o ciorbă de peşte sau o dulceaţă de caise, iar în sufragerie cei doi soţi cântă împreună sau spun bancuri. În camera de oaspeţi, Nicoleta predă lecţii de canto, iar din biroul ei face reclamă la produse cosmetice de îngrijire sau la produse alimentare, dar are timp şi de grădinărit!

Horia Brenciu  a venit şi  cu dovada
Horia Brenciu a venit şi cu dovada

E expertă în ciorbiţe şi în tocăniţe

Iar dovadă sunt imaginile din curtea familiei, cu roşii gigantice, de peste o jumătate de kilogram, şi cu tot felul de legume delicioase din care prepară bunătăţi. Zilele trecute, artista a postat o fotografie cu o roşie uriaşă, pe care o ţinea în palme tare mândră, că doar era din propria “recoltă”.


    Horia Brenciu  a venit şi  cu dovada
Horia Brenciu a venit şi cu dovada

Dar şi alte vedete se laudă, de doi ani, cu legumele imense, printre ei numărându-se şi Horia Brenciu (47 de ani): ”688 grame, recordul personal al soţiei. Felicitări, iubire!”, şi-a lăudat el nevasta. Iar Alice a menţionat, mai în glumă mai în serios, în dreptul fotografiilor cu grădina plină cu pomi fructiferi şi cu legume: ”Acum caut tarabă în piaţă, că m-a cam luat recolta prin surprindere”. Nu în cele din urmă, şi artistul Benone Sinulescu (83 de ani) munceşte de zor în grădina casei lui din Bârzava, Jud Arad, unde cămara este plină.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net