Nicoleta Voica, înșelată la greu de cei trei soți. ”Am iertat ce n-a iertat nimeni”

Ultima actualizare:

    Nicoleta Voica a fost căsătorită de trei orifoto: arhivă personală
Nicoleta Voica a fost căsătorită de trei orifoto: arhivă personală

Nicoleta Voica (61 de ani) ascunde, în spatele zâmbetului de pe scenă, o poveste de viață tristă. Solista de muzică populară a căutat toată tinerețea fericirea conjugală și a fost dezamăgită cumplit. S-a căsătorit de trei ori din dragoste și de tot atâtea ori a fost înșelată.

Nicoleta Voica și-a pus sufletul pe tavă în platoul emisiunii WowBiz de la Kanal D. artista a vorbit despre cele trei căsnicii ratate, dar și despre visul de a-și găsi, totuși, perechea.

Prima oară s-a căsătorit la 18 ani, după ce și-a așteptat un an și șase luni iubitul plecat în armată. ”Am scris 2806 de scrisori cât era în armată. Când s-a întors, ne-am căsătorit și ne certam întruna. Înainte de nuntă, ne-am certat și i-am zis lui tata că nu mă mai mărit. Ne-am căsătorit certați, la vreo săptămână, două ne-am vorbit. Trei ani a durat căsnicia. Am fost tineri, proști. Eu plecam foarte mult în străinătate, omul singur, cu cea mai bună prietenă a mea. Vina a fost a mea, eu nu îi condamn. Am plecat mai devreme din sala de repetiții și l-am vazut pe dumnealui pupându-se cu... Era prietenă bună, dansatoare. Am plecat în Olanda și am venit cu trei zile mai devreme. Când deschid ușa, tot ea, într-un desuu al meu”, a povestit Nicoleta Voica.

”Cred că Dumnezeu a creat suflete-pereche”

A doua oară s-a căsătorit cu un american, ”un domn foarte fain”, care i-a adus însă foarte multă suferință. ”În acea perioadă a murit un frate de-al meu. N-am mai ajuns cu proteza fratelui meu că a murit. Nu am mai ajuns din cauza soacrei, care mi-a ascuns greencard-ul. Am plecat la New York și a durat mult până le-am demonstrat că nu m-am căsătorit pentru acte”, s-a destăinuit artista.

Nici a treia oară nu a fost cu noroc, deși cântăreața a făcut totul pentru ca această din urmă căsnicie să meargă. ”S-a căsătorit fata mea, am venit să-i fac nuntă. Am cunoscut un bărbat frumos, toată viața lui a fost colecționar de... iubiri. Ne-am căsătorit și a fost foarte sincer la început: «Scumpo, niciodată nu am fost cu o singură femeie, am fost cu două, trei. Cu tine vreau să fiu altfel». Pe oriunde mergeam erau situații penibile. Am suportat una, două, trei, patru, cinci. Am sunat-o pe una, o studentă. L-am sunat și pe el, i-am chemat la restaurant pe amândoi. Papucii ei erau tociți, îmi venea să plâng. Ne-am împăcat iar, am iertat ce n-a iertat nimeni în lumea asta. Fiica mea zice ca sunt botulistă. Arătam foarte bine împreună, era un bărbat bine. L-am învățat multe și aplică cu urmatoarea. Probabil că cu asta nu mai calcă strâmb”, a încheiat amar solista.

În ciuda acestor experiențe dureroase, Nicoleta Voica nu și-a pierdut speranța că, într-o zi, își va găsi suflatul-pereche. ”Cred că Dumnezeu a creat suflete-pereche. Nu vreau să închid ochii până nu îl găsesc. Asta le zic și fetelor, că nu trebuie să-și piardă speranța. Eu nu am fost tocmai bună, dacă nu taxez, nu sunt eu. Încerc să fiu mai bună și să las sufletul să primească ce trimite divinitatea spre mine", a declarat Nicoleta Voica. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net