Nicoleta Voicu a ajuns la Poliție: ”Sunt terorizată la 2 noaptea cu telefoane”. Îl suspectează pe Gheorghe Turda, fostul ei iubit


    Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se acuză reciproc după despărțirefoto: Facebook
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu se acuză reciproc după despărțirefoto: Facebook

Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda, fostul ei iubit, a ajuns în vizorul Poliției. Solista a mers la secția 4 de Poliție pentru a reclama o serie de telefoane suspecte pe care le-a primit recent în toiul nopții.

Scandalul dintre Turda și fosta lui iubită, Nicoleta Voicu a reînceput cu câteva zile în urmă, după ce artistul a făcut câteva declarații incriminatoare la tv la adresa ultimelor două iubite ale sale, pe care le-a acuzat că au stat cu el pentru faimă și bani.

“M-am dus la Poliția Sector 4 pentru ca s-au reluat acele apeluri la 2-3 noaptea. Am salvat numerele, sunt blocate, sunt aceleași persoane.Eu trăiesc teroarea asta de doi ani, aceste apeluri au apărut acum din nou, de când am probleme cu Turda”, a Nicoleta Voicu la Antena Stars, aflându-se în drum spre secția de Poliție.

“Gheorghe Turda e veșnic îndrăgostit”

Nicoleta Voicu este convinsă că apelurile sunt legate de cearta cu fostul iubit, Gheorghe Turda, care nu poate sa o uite. "Eu, când am pus punct, am pus punct! E veșnic îndrăgostit! Cred că sunt muza vieții lui, nu reușește să mă uite dacă la 12 noaptea tu te gândești la persoana de care te-ai despărțit! Vreau să văd cine se ascunde în soarele apelurilor. Sunt traumatizată, eu trăiesc în teroare de doi ani de zile! “, a mai spus artista.

“Am piciorul plin de echimoze pe sistem nervos”

Solista de muzică populară spune că din cauza problemelor cu fostul iubit a început sa aibă probleme grave de sănătate pe sistem nervos. “Am probleme de sănătate, acele echimoze pe piciorul stâng au explodat, se face presiune pe vasele de sânge. Mi-e frică să merg la spital. Am făcut pe sistem nervos aceste probleme de sănătate”, a adăugat aceasta.

GheorgheTurda: "Să-și vadă de drumul vieții ei. Ea deocamdată nu e artistă!"

La rândul său, Gheorghe Turda spune că fosta lui parteneră de viață este cea care îi provoacă ”o adevărată teroare psihică” .“ Să-și vadă de drumul vieții ei. Ea deocamdată nu e artistă! “, a declarat Turda la Antena Stars.Artistul i-a trimis deja Nicoletei Voicu trei notificări de viață privată , prin care îi interzice să-i mai folosească numele în spațiul public. “Mă amenință cu avocații, care avocați, nu știu. Sunt la a treia notificare, sper să se potoloească. Dar n-ai cu cine să vorbești, săraca, e suferindă”, a mai adăugat Turda.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg