Nicoleta Voicu, despre piedicile amorului cu Gheorghe Turda: ”Iubire, ți-e teamă de oamenii din trecutul tău”

Ultima actualizare:

    Nicoleta Voicu și Gheorghe TurdaFoto:Arhivă personală
Nicoleta Voicu și Gheorghe TurdaFoto:Arhivă personală

Nicoleta Voicu (49 ani) și Gheorghe Turda (72 ani) se străduiesc să redevină un cuplu, la un și jumătate de la scandalurile în care el o acuza de gelozie, iar ea susținea că solistul doarme cu telefonul sub pernă. Artista de muzică populară a dezvăluit că încă nu locuiesc din nou împreună, deși îl iubește enorm, de vină fiind apropiații lor, care nu le dau pace.

”Împăcarea anului” este, de departe, cea dintre soliștii Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda. S-au văzut recent la o ceașcă de cafea, unde au depănat amintiri și și-au clarificat unele neînțelegeri, iar acum speră să redevină un cuplu. Nicoleta susține însă că au multe piedici, din partea unor cunoscuți, care vor să-i țină la distanță: "Ce puțin le-a trebuit, iubire, săracilor să-ți pună <<mâna pe gură>> să nu poți vorbi despre noi. Dar pe trăirile noastre nu au cum. Despre iubirea noastră s-a scris mult și se va mai scrie, fiindcă nu vom muri amândoi odată, iar eu sunt un om liber și pot vorbi despre noi. Nu de oprobiul public îți este teamă, altfel n-am fi ieșit deloc împreună, nu ne-am fi făcut planuri, ci de oamenii din trecutul tău, aceeași oameni care nu ne vor împreună”.

Nicoleta Voicu i-a "furat" inima lui Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu i-a "furat" inima lui Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu: ”Las totul în mâinile lui Dumnezeu!”

Ea i-a făcut artistului o  frumoasă declarație de dragoste: ”Nici eu nu mai sunt aceeași din trecutul tău, care se dădea un pas în spate în favoarea celorlalți. De data acesta las totul în mâinile lui Dumnezeu. El le face și le desface pe toate. Te iubesc!”, a scris Nicoleta pe Facebook, mărturisindu-și public dragostea lor. Nicoleta recunoaște că încă nu locuiesc împreună: ”Ieri am anulat o filmare, o voi face astăzi. Îi mulțumesc impresarului meu pentru înțelegere. Am fost sunată zilele acestea de toate televiziunile pentru declarații, dar despre noi nu pot vorbi numai eu. Sper să se așeze lucrurile și în favoarea noastră, fiindcă împotriva au tot fost. Știu ce măcel a fost când am apărut prima dată și măcelul nu s-a stins. Nu locuim împreună, dar asta nu înseamnă că am uitat ce am trăit.”, a mai punctat ea.

Citește și:

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au împăcat! Ce mesaj i-a transmis iubita mai tânără cu 30 de ani

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu ies la întâlniri, la un an de la despărțire! „Nici să renunțe de tot nu ar vrea”

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg