Nicoleta Voicu, noi acuzații în scandalul cu Gheorghe Turda. “Stau cu bâta după ușă să nu intre peste mine în casă”

Ultima actualizare:

    După o relație pasională, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda își transmit acuzații grelefoto: arhiva personală/Facebook
După o relație pasională, Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda își transmit acuzații grelefoto: arhiva personală/Facebook

Nicoleta Voicu se află de câteva săptămâni într-un scandal de proporții cu fostul iubit Gheorghe Turda. După ce și-au împărțit acuzații și injurii pe la tv, acum cei doi foști iubiți se plimbă pe la Poliție pentru a-și face plângeri penale. Nicoleta a acuzat că primește zeci de apeluri noaptea de pe numere private de când s-a despărțit de fostul iubit.

Nicoleta Voicu a fost zilele trecute la Poliție să depună plângere penală pentru a afla numele celui care o terorizează noaptea. Mai mult, solista susține că au fost și niște bubuituri în ușa casei sale, drept pentru care și-a achiziționat o bâtă.

“Aceste apeluri au un substrat: să dispar din spațiu public. Avocatul m-a îndemnat să apelez la Poliție. În 2020, în fiecare lună, mai puțin vara trecută, cred că era în concediu, am tot primit aceste apeluri noaptea la ora 2. Acum s-au reluat. Imediat după emisiunea în care am vorbit de fostul iubit am primit apelurile. Am dezvoltat multe temeri, fobii. Sunt o femeie singură și mă tem. Am ușile încuiate și sus, și jos. Am o bâtă în casă. Mi-e frică să nu forțeze ușa, deocamdată au fost doar bubuituri în ușă. Mâine merg din nou la Poliție. Nu vreau să se mușamalizeze nimic, să nu se meargă la intimidare. Am cerut numele persoanei care mă hărțuiește cu aceste apeluri. Deja aiu fost peste 80 de apeluri de la începutul anului”, a declarat solista la Antena Stars.

Gheorghe Turda: “I-am trimis trei notificări legate de viața privată“

La rândul său, Gheorghe Turda spune că fosta lui parteneră de viață este cea care îi provoacă ”o adevărată teroare psihică”. “Să-și vadă de drumul vieții ei. Ea deocamdată nu e artistă!“, a declarat Turda la Antena Stars.

Artistul i-a trimis deja Nicoletei Voicu trei notificări legate de viața privată, prin care îi interzice să-i mai folosească numele în spațiul public. “Mă amenință cu avocații, care avocați, nu știu… Sunt la a treia notificare, sper să se potoloească. Dar n-ai cu cine să vorbești, săraca, e suferindă”, a declarat Turda pentru Star Popular.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net