Nicoleta Voicu, terorizată de doi ani de un necunoscut: "Există un dosar la poliție"

Ultima actualizare:

    Nicoleta Voicufoto: Facebook
Nicoleta Voicufoto: Facebook

Nicoleta Voicu (49 ani), fosta iubită a lui Gheorghe Turda (73 ani), trece printr-un adevărat coșmar de mai bine de doi ani. ”Dragilor, până acum am avut eleganța de a nu vorbi despre tot ce trăiesc traumatizant de mai bine de 2 ani.

Mesaje de pe conturi false, strategii de a pune eu anumite persoane în legătură cu oameni din televiziuni, de a facilita anumite servicii contra cost. Apeluri de pe numere private și cunoscute. Zeci, puțin spus. Din aprilie 2019 până în prezent, cel mai recent fiind în 20 martie 2021, sunt sunată încontinuu de pe același număr. Mulți au spus că inventez subiecte, dar sper ca situația colegei mele Mirela Vaida să fie un semnal de alarmă mare cât pietroiul cu care ar fi putut fi omorâtă și rețelele sociale să nu mai permită conturi false din spatele cărora pot acționa tot felul de oameni…”, a povestit Nicoleta, care a depus plângere la poliție.

”Există un dosar la poliție, nu dau detalii, dar se fac cercetări. Sincer, nu știu ce dezaxat mintal se poate ascunde în spatele acelui număr, dacă nebunia și obsesia lui nu au limită”, mai scrie aceasta.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net