Nicu Maharu a murit. Fostul iubit al Simonei Sensual avea cancer

image
foto: arhiva personala

Nicolae Molea, cunoscut în showbiz drept Nicu Maharu, a murit în noaptea de miercuri spre joi. Fostul iubit al Simonei Sensual fusese diagnosticat cu cancer în urmă cu un an, boală pentru care făcea tratament. În urmă cu o lună, starea lui s-a agravat, iar familia se aştepta la ce e mai rău.

Nicu Maharu a devenit cunoscut în lumea mondenă datorită relaţiei de 13 ani cu Simona Sensual. Supranumit între prieteni și “Regele distracției”, acesta era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, unde de multe ori stătea la băut chiar mai multe zile la rând. Starea lui de sănătate a început să se deterioreze din 2017. Atunci, ela suferit un atac vascular cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă. 

“Am avut o decădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Am fost foarte rău. Am o tumoră la cap. Cancer!”, spunea Nicu Maharu.

În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul a pierdut lupta cu boala, care îl ţintuise de mai multe luni la pat. Vestea tristă a ajuns la urechile prietenilor, care au transmis mesaje de condoleanţe pe pagina lui socializare. ”Dumnezeu să-l ierte un mare caracter Nicu Maharu”, ”Dumnezeu să te odihnească în pace. Om cu un caracter frumos”, ”Nu te vom uita niciodată. Respect, Nicu Maharu”. "Ai fost și vei rămâne o legendă! O să rămâi mereu în amintirea noastră. Dumnezeu să te aibe în paza lui”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje care au curs pe pagina de Facebook.

Mesajul trist al fiicei lui Nicu Maharu 

Îndurerară, fiica lui Nicu Maharu, a publicat şi ea un mesaj de adio alături de o imagine în care era fericită alături de tatăl ei. "Dumnezeu să te ierte, tată! Cuvintele sunt de prisos şi durerea mea mare. Legenda noastră astăzi nu mai e", a scris Bianca, fata regretatului om de afaceri.

Fiica lui Nicu Maharu este devastată jpeg
Fiica lui Nicu Maharu este devastată

Cei doi aveau o relaţie foarte apropiată, Nicu Maharu având mare grijă de odorul lui mai ales după despărţirea de Simona Sensual.   

Fiica lui Nicu Maharu a parcticat sporturi dure, de bărbaţi, ca boxul si kickboxing-ul, ea fiind antrenată timp de 7 ani la un club din Bucureşti.

Citeşte şi: 

Sensual, vrei să-l faci gelos pe Maharu?

Simona Sensual: Maharu voia să o lege de tigăi

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
andrei rosu mihaela bilic png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
Dica jpg
exxon
image
image
image
image
andrei rosu mihaela bilic png
ramona manole ionita clejani  (2) jpg
Prodanca a venit în verde la parastas
image png
cub muzica populara braconier png
cub rona harner png