Niculina Stoican, acuzată că „îl umilea” pe Petrică Mîțu Stoian: „A plecat de la Ansamblu din cauza ei. Îl teroriza”

image
Niculina Stoican, acuzată că îl „teroriza” pe Petrică Mîțu StoianFoto: Captură Video

Câteva acuzații dure i-au fost aduse cântăreței Niculina Stoican, după moartea colegului ei de breaslă Petrică Mîțu Stoian. Doru Guşman, impresarul regretatului artist, spune că trupul neînsufleţit al artistului nu trebuia dus la Ansamblul Maria Tănase din Craiova, de unde el a plecat supărat. „Nici sufletul nu-mi mai calcă la Maria Tănase. Astea au fost vorbele lui”. Iată motivul!

Impresarul Doru Guşman l-a cunoscut cel mai bine pe Petrică Mîţu Stoian, cei doi fiind nedespărţiti, Mai mult, artistul locuia în casa soţilor Guşman de 16 ani. Când impresarului i-a murit soţia, în vara acestui an, Petrică Mîţu Stoian a hotărât să-şi facă mormântul lângă cei doi soţi. „Nici moartea nu vreau să mă despartă de aceşti oameni minunaţi”, aşa le spunea el prietenilor.

Doru Guşman este acum revoltat pentru că trupul neînsufleţit al prietenului său va fi depus la Ansamblul Maria Tănase, locul de unde regretatul artist a plecat supărat şi unde spunea că nu se va mai întoarce niciodată. 

Doru Gușman, acuzații grave la adresa Niculinei Stoican

„Am stabilit să-l aducem acasă, în locul pe care el îl adora. Am plecat şi pe drum, eram pe la Orşova, mă sună sora lui Petre şi-mi spune: 'Vezi că nu-l mai aducem acasă, am vorbit cu Niculina Stoican şi-l ducem la Maria Tănase, la Ansamblu.'

Am rămas trăsnit. Am încercat să o conving, să-i explic, i-am spus că Petre nu şi-ar fi dorit asta, că a spus că nu va mai călca niciodată pe la Ansamblu.. Dar, nu a vrut să mă asculte", a declarat impresarul, conform Adevărul.

„A plecat foarte supărat. Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu ştiu eu ce nu a făcut şi i-a făcut adresă la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua şi aşa mai departe. Şi multe, multe. Şi Petre a zis: Nu mai suport. Nu mai pot

S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: 'Nu vreau să o mai văd că o ştiu. Îi ştiu şi dinţii din gură şi nu suport să mă umilească ea.' Aşa spunea. Ştie toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, ştiu cântăreţii mari, toţi ştiu, dar toţi tac, nu se bagă. (...)

Durerea mea este că nu îl lasă acum nici mort, nici mort nu îl lasă în pace. El a spus aşa: şi ştie multă lume: 'Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase.' Constantin Enceanu, prietenul lui, ştie. L-a rugat pe Enceanu să-i ia un tablou de acolo, avea un tablou acolo şi el nu s-a mai dus.

Cred că este ultimul lucru pe care Petre şi l-ar fi dorit, să fie dus pe ultimul drum  la Maria Tănase. Eu nu am nicio putere pentru că sora lui Petre m-a ameninţat că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia şi îl înmormântează la Isverna", a declarat Doru Guşman.

Niculina Stoican este managerul Ansamblului Maria Tănase din Craiova. Mai mulţi colegi confirmă spusele impresarului şi spun că între cei doi nu mai exista nicio prietenie. Plecarea de la Ansamplu a impresarului a fost comentată la vremea respectivă de toată lumea. „Aşa este. dar nu putem vorbi pentru că Niculina e răzbunătoare”, spun colegii de la Ansamblu.

Citește continuarea pe Adevărul

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
marcela fota
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
cub andreea mantea animat gif