Noemi, primele declarații după divorțul de Mihai Mitoșeru. A venit la ziua lui. "Nu știu dacă fericirea lui sunt eu”

Ultima actualizare:

    Mihai Mitoșeru și Noemifoto: Facebook
Mihai Mitoșeru și Noemifoto: Facebook

Adio, dar rămân cu tine! Cam asta este relația acuală dintre Noemi Dragomir și Mihai Mitoșeru. Ei au divorțat după 13 ani de căsnicie, dar în cele mai importante momente din viața lor sunt tot împreună, plângând unul după celălalt!

Marți, 6 iulie, Mihai Mitoșeru a împlinit 46 de ani, prilej cu care prietenii au pus la cale pentru el o petrecere-supriză la un local cu specific oriental din Capitală. La chef nu și-a făcut apariția noua iubită, așa cum se aștepta toată lumea, ci fosta soție, Noemi Dragomir. Aceasta a făcut și primele declarații de la divorțul de Mitoșeru.


    Noemi (în alb) și-a făcut apariția la ziua fostului soț, Mihai Mitoșerufoto: Kanal  D
Noemi (în alb) și-a făcut apariția la ziua fostului soț, Mihai Mitoșerufoto: Kanal D

Noemi Dragomir: "Sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea"

“Mihai este tipul cu care mi-am petrecut 13 ani, o foarte mare perioadă din viață, care m-a făcut foarte fericită, mă făcea să râd, nu mă uitam la ceas, nu știam cum trece timpul. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească. Sunt sigură că ușor, ușor a început să se liniștească. Cea mai mare dorință pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine. Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea”, a spus Noemi, la Kanal D.


     O dansatoare din buric a făcut show la ziua lui Mitoșeru
O dansatoare din buric a făcut show la ziua lui Mitoșeru

„Nu sunt fericit acum, dar o să fiu!”, a răspuns Mihai Mitoșeru când a fost întrebat dacă, în momentul actual, și-a găsit fericirea. Mihai Mitoșeru nu se aștepta ca prietenii să-i organizeze o petrecere surpriză de ziua lui, unde i-a fost adusă și o dansatoare din buric, care i s-a unduit lasciv în poală, după care a trecut la un alt burlac aflat la petrecere, Dan Bittman.

Camelia Mitoșeru: „Îmi pare rău că s-a ajuns aici!”

Aflată și ea la petrecere, Camelia, mama lui Mihai Mitoșeru, încă mai speră ca fiul ei să se împace cu fosta soție, Noemi, și chiar să-i ofere un nepot. „Să dea Dumnezeu să fie bine, să fie sănătos și, dacă Noemi nu îl mai iubește, să îl iubească altă fată. Îmi pare rău pentru că s-a ajuns aici, eu am ținut foarte mult la Noemi, am considerat-o fata mea și mă doare sufletul pentru că îi văd cum se îmbrățișează, cum se pupă, cum ea vine la onomastica lui, el la onomastica ei. Să dea Dumnezeu să își găsească și ea un suflet bun și el la fel, pentru că are o vârstă. Îmi doresc un nepot de la el, trebuie să aibă un copil pentru că eu o să dispar și trebuie să nu fie singur pe fața pământului. Mă doare, numai mamă să nu fii, mă doare pentru amândoi. Mihai e totul pentru mine”, a declarat Camelia Mitoșeru.

Citește și:

Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul care a dus la divorțul de Noemi, femeia cu care a fost 13 ani

Mihai Mitoşeru a plâns după parafarea divorţului de Noemi: «E greu după 13 ani. Suntem oameni»

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net