Noi schimbări la Exatlon. Iată ce vedetă s-a alăturat echipei Faimoșilor!

Cristi Geamăn, abia intrat în competiție, a reușit să marcheze două puncte pentru Faimoși
Cristi Geamăn, abia intrat în competiție, a reușit să marcheze două puncte pentru Faimoși

Un nou concurent s-a alăturat echipei Faimoșilor din cadrul competiției sportive Exatlon! Cosmin Cernat a anunțat în ediția emisiunii de joi seară, 4 octombrie, cine este misteriosul sportiv care a acceptat provocarea din Republica Dominicană. Acesta vine din domeniul dansului, are forțe proaspete și este pregătit să facă față solicitantelor probe ale competiției.

Celor opt membri ai echipei Faimoșilor rămași în competiție le-a fost pregătită o surpriză! Acestora li s-a alăturat un nou concurent, care a venit în ajutorul echipei vedetelor, înlocuindu-l pe Cristi Boboc, care a suferit o accidentare gravă și a fost nevoit să părăsească competiția. Cu mult entuziasm și cu ropote de aplauze, Faimoșii l-au primit în echipă pe noul lor coleg, coregraful Cristian Geamăn.

Cristi Geamăn, noul membru al echipei Faimoșilor

„Un băiat vine aici. În aplauzele noastre, ale tuturor, îl primim așa cum trebuie pe Cristian Geamăn”, a anunțat Cosmin Cernat, moderatorul competiției sportive. Cristi Geamăn a fost bine primit de către noii lui colegi, cu îmbrățișări și urale.


    Cristi Geamăn, abia intrat în competiție, a reușit să marcheze două puncte pentru FaimoșiFoto Facebook
Cristi Geamăn, abia intrat în competiție, a reușit să marcheze două puncte pentru FaimoșiFoto Facebook

„Sunt coregraf. Am lucrat la foarte multe emisiuni. Poate unii mă cunosc”, a declarat Cristi, adăugând că a locuit timp de 11 ani în Italia.

Echipa Faimoșilor a câștigat detașat în cadrul ediției de ieri seară, 3 octombrie, în fața Războinicilor, în jocul pentru vilă, cu scorul de 10 la 4, astfel că aceștia și-au păstrat locul în casă, în timp ce adversarii s-au reîntors la baracă.

Se pare că norocul le surâde în continuare Faimoșilor, iar Cristi Geamăn a făcut o primă impresie excelentă, având în vedere că nici n-a intrat bine în competiție, și coregraful a avut deja două victorii consecutive pe traseele din jocul pentru panoul cu bani.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
hollywood 595645 1920 jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg