Noii juraţi de la MasterChef au gătit pentru mari vedete! Cu ce nume se laudă bucătarii

Noii juraţi ai emisiunii "MasterChef" jpeg
Noii juraţi ai emisiunii "MasterChef"

După ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au părărsit emisiunea "MasterChef" pentru "Hell's Kitchen", de la Antena 1, show-ul culinar de la Pro TV a adus alţi trei juraţi. Din toamnă, Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă vor juriza sezonul cinci al "MasterChef".

Cei trei bucătari au fost invitaţi în platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă, în cadrul ediţiei de luni.

Patrizia, care vine din Italia şi s-a stabilit în România în 1999, a gătit pentru numeroase vedete internaţionale, iar restaurantele unde a lucrat au fost mereu lăudate.

"Mi-a plăcut mereu satisfacţia din ochii clienţilor. Am gătit pentru Pavarotti, Liza Minnelli, Joe Cocker, Whitney Huston, mereu farfurii foarte light. Pentru Pavarotti şi Whitney am făcut paste", a povestit Patrizia.

Nici Adrian Hădeanu şi Flron Scripcă nu sunt mai prejos.

Adrian lucrează de 15 ani în domeniu, iar felurile preparate de el i-au adus faima internaţională. Nu numai că se laudă cu mâncărurile făcute de el, ci şi cu faptul că a purtat torţa olimpică înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice din 2012, de la Londra. Florin coordonează bucătăriile celor mai apreciate restarutante din Bucureşti şi se poate lăuda că a urma cursuri la Londra, Paris, dar şi cadrul companiei de catering “Jamie Oliver’s Fabulous Feasts”.

"Eu am gătit şi pentru persoane necunoscute, să ştii", a spus Adrian, după ce Cătălin a întrebat-o pe Patrizia despre vedetele care i-au gustat preparatele.

"Emoţiile te ţin pe muchie, unde trebuie. Cred că sunt mai importante persoanele necunoscute decât pentru cele cunoscute pentru noi", a completat Florin.

Cei trei i-au promis lui Cătălin că vor reveni în emisiunea lui şi chiar vor găti ceva pentru echipă.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
IMG 0810 jpg
lacul vidra PNG
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
resize foto adaptive (1) jfif
colaj grecia jpg
vedete nemachiate jpg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
Kate Moss