Nora lui Silviu Prigoană, pusă în dificultate de rochia de 27.000 de euro

22 octombrie 2016
article img
Nora lui Prigoană, toată un zâmbet la nuntăFoto: Mihai Ionescu

Mare bucurie în familia afaceristului Silviu Prigoană! Acesta l-a însurat pe Honorius, fiul lui cel mare, sâmbătă, 22 octombrie. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfânta Parascheva din Capitală, iar invitații de seamă nu au lipsit. Nașa cuplului a fost Elena Udrea.

A plătit o avere pentru rochia ei de mireasă, dar Corina, aleasa lui Honorius Prigoană, a avut ceva de furcă. Ținuta tip prințesă, care a costat nu mai puțin de 27.000 de euro, a fost cu adevărat amplă, așa că i-a pus câteva problem  mieresei, mai ales când a ajuns la biserică.

A avut nevoie de ajutorul nașei Udrea, dar și a altor câteva doamne, care s-au asigurat că tânăra arată perfect când ajunge să dea ochii cu cel care avea să-i devină soț în fața lui Dumnezeu, în doar câteva minute.

article img
Elena Udrea a ajutat-o pe Corina să ajungă în bisericăFoto: Mihai Ionescu

article img
Și în biserică, rochia a avut nevoie de mici ajustăriFoto: Mihai Ionescu

După slujba emoționantă, cei doi tineri căsătoriți au fost întâmpinați cu urale și aplauze pe scările lăcașului de cult. Corina a ținut bine de rochie pentru a putea păși, iar Honorius a fost cu ochii pe ea, pentru ca soția lui să nu se împiedice. Mai mult, în momentul în care au urcat în mașina de lux care-i aștepta, bărbatul a fost atent cu trena voluminoasă a rochiei și și-a ajutat soția să urce în bolid.

article img
Tinerii căsătoriți au ieșit zâmbitori din bisericăFoto: Mihai Ionescu

article img
Galant, Honorius și-a ajutat mireasaFoto: Mihai Ionescu