Nora lui Silviu Prigoană, „victimă” a modei! A defilat în sandale de 1000 de euro

simeon stalpnicul png
Corina face cumpărături din magazinele brandurilor de lux foto: arhiva personala

Are soț bogat, așa că își permite să facă sesiuni de shopping interminabile! Corina Bode, soția fiului cel mare al lui Silviu Prigoană, nu a făcut furori doar la nuntă într-o rochie de mii de euro, ci continuă să afișeze ținute extravagante. Zilele trecute, bruneta a defilat la București într-o pereche de sandale cu care a atras toate privirile.

Corina, nora lui Silviu Prigoană, își înnoiește garderoba periodic și nu de oriunde. Bruneta face sesiune speciale de shopping în marile capitale europene, dar și în magazinele de lux din America, acolo unde locuiește. Este înnebunită după poșete de lux, așa că soțul are grijă să o răsfețe cu astfel de cadouri. Nici  

la capitolul pantofi, Corina nu stă prost. Weekend-ul trecut, bruneta și-a arătat picioarele lungi la un restaurant din București într-o rochiță de-o palmă pe care a purtat-o accesoriyată cu o pereche de sandale de la unul dintre brand-urile sale preferate.

simeon stalpnicul png
Corina a luat cina cu mama ei la un restaurant select din Bucureștifoto: arhiva personala

Prețul încălțărilor cu care a atras atenția se învârte în jurul sumei de 1000 de euro, dar nu-l plângem pe Horious pentru această extravaganță a soției, căci încă mai are conturile pline.  

Fiul cel mare al afaceristului și Corina s-au căsătorit în urmă cu nouă luni, în România, unde au făcut o nuntă ca în basme. Nora lui Silviu Prigoană a îmbrăcat o rochie de mireasă de 27.000 de euro și a purtat accesorii de încă 10.000 de euro. 

meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
iulia albu
simona gherghe
excutie cu ajutorul elefantului jpg
stoichita mihai rps2071 jpeg
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif