Nora lui Silviu Prigoană, „victimă” a modei! A defilat în sandale de 1000 de euro

Ultima actualizare:

    Corina face cumpărături din magazinele brandurilor de lux  foto: arhiva personala
Corina face cumpărături din magazinele brandurilor de lux foto: arhiva personala

Are soț bogat, așa că își permite să facă sesiuni de shopping interminabile! Corina Bode, soția fiului cel mare al lui Silviu Prigoană, nu a făcut furori doar la nuntă într-o rochie de mii de euro, ci continuă să afișeze ținute extravagante. Zilele trecute, bruneta a defilat la București într-o pereche de sandale cu care a atras toate privirile.

Corina, nora lui Silviu Prigoană, își înnoiește garderoba periodic și nu de oriunde. Bruneta face sesiune speciale de shopping în marile capitale europene, dar și în magazinele de lux din America, acolo unde locuiește. Este înnebunită după poșete de lux, așa că soțul are grijă să o răsfețe cu astfel de cadouri. Nici  

la capitolul pantofi, Corina nu stă prost. Weekend-ul trecut, bruneta și-a arătat picioarele lungi la un restaurant din București într-o rochiță de-o palmă pe care a purtat-o accesoriyată cu o pereche de sandale de la unul dintre brand-urile sale preferate.


    Corina a luat cina cu mama ei la un restaurant select din Bucureștifoto: arhiva personala
Corina a luat cina cu mama ei la un restaurant select din Bucureștifoto: arhiva personala

Prețul încălțărilor cu care a atras atenția se învârte în jurul sumei de 1000 de euro, dar nu-l plângem pe Horious pentru această extravaganță a soției, căci încă mai are conturile pline.  

Fiul cel mare al afaceristului și Corina s-au căsătorit în urmă cu nouă luni, în România, unde au făcut o nuntă ca în basme. Nora lui Silviu Prigoană a îmbrăcat o rochie de mireasă de 27.000 de euro și a purtat accesorii de încă 10.000 de euro. 

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net