Noul prezentator de la „Visuri la cheie” a cântat în trupa Akcent

16 aprilie 2018
article img
Corneliu Ulici va prezenta "Visuri la cheie", în locul lui Dragoş Bucur

Despre noul prezentator al emisiunii „Visuri la cheie”, de la Pro TV, care a primit ştafeta de la Dragoş Bucur, fosta gazdă a show-ului, se poate spune clar că nu este străin de camerele de luat vederi. Corneliu Ulici a debutat într-un reality-show muzical, a făcut parte din nişte trupe cunoscute, iar astăzi este un actor bine cotat.

Corneliu Ulici (35 de ani) nu este doar actor, ci şi fost cântăreţ, iar el va prezenta noul sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, de la Pro TV. În urmă cu 15 ani, Corneliu se înscria în concursul „Popstars”, la PRO TV, unde a ajuns în finală și a făcut parte din trupa Bliss, una dintre formațiile închegate în urma competiției. Alături de el mai erau Akcent, după plecarea lui Maris Nedelcu. După ce a renunțat la muzică, s-a dedicat actoriei.

article img
Corneliu Ulici, al doilea din stânga, în trupa Bliss

De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme şi seriale, printre care„Comrade Detective”, „The crucifixion” și „Ceva bun de la viață”, scurt-metraje, reclame și spectacole de teatru. Începând din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea „Visuri la cheie” și, împreună cu echipa de arhitecți, designeri și constructori, va schimba destinele unor familii cu care viața a fost dură. „Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoție emisiunea în fiecare sezon și am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoș Bucur și întreaga echipă, așa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă e de nedescris”, a spus Corneliu Ulici.

article img
Corneliu Ulici, al doilea din stânga, în trupa Akcent