Noul prezentator de la ÔÇ×Visuri la cheieÔÇŁ a c├óntat ├«n trupa Akcent

16 aprilie 2018
simeon stalpnicul png
Corneliu Ulici va prezenta "Visuri la cheie", ├«n locul lui Drago┼č Bucur

Despre noul prezentator al emisiunii ÔÇ×Visuri la cheieÔÇŁ, de la Pro TV, care a primit ┼čtafeta de la Drago┼č Bucur, fosta gazd─â a show-ului, se poate spune clar c─â nu este str─âin de camerele de luat vederi. Corneliu Ulici a debutat ├«ntr-un reality-show muzical, a f─âcut parte din ni┼čte trupe cunoscute, iar ast─âzi este un actor bine cotat.

Corneliu Ulici (35 de ani) nu este doar actor, ci ┼či fost c├ónt─âre┼ú, iar el va prezenta noul sezon al emisiunii ÔÇ×Visuri la cheieÔÇŁ, de la Pro TV. ├Än urm─â cu 15 ani, Corneliu se ├«nscria ├«n concursul ÔÇ×PopstarsÔÇŁ, la PRO TV, unde a ajuns ├«n final─â ╚Öi a f─âcut parte din trupa Bliss, una dintre forma╚Ťiile ├«nchegate ├«n urma competi╚Ťiei. Al─âturi de el mai erau Akcent, dup─â plecarea lui Maris Nedelcu. Dup─â ce a renun╚Ťat la muzic─â, s-a dedicat actoriei.

simeon stalpnicul png
Corneliu Ulici, al doilea din stânga, în trupa Bliss

De-a lungul timpului, a jucat ├«n mai multe filme ┼či seriale, printre careÔÇ×Comrade DetectiveÔÇŁ, ÔÇ×The crucifixionÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×Ceva bun de la via╚Ť─âÔÇŁ, scurt-metraje, reclame ╚Öi spectacole de teatru. ├Äncep├ónd din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea ÔÇ×Visuri la cheieÔÇŁ ╚Öi, ├«mpreun─â cu echipa de arhitec╚Ťi, designeri ╚Öi constructori, va schimba destinele unor familii cu care via╚Ťa a fost dur─â. ÔÇ×Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urm─ârit cu emo╚Ťie emisiunea ├«n fiecare sezon ╚Öi am apreciat ├«ntotdeauna ce au f─âcut Drago╚Ö Bucur ╚Öi ├«ntreaga echip─â, a╚Öa c─â bucuria c─â voi duce mai departe aceast─â poveste frumoas─â e de nedescrisÔÇŁ, a spus Corneliu Ulici.

simeon stalpnicul png
Corneliu Ulici, al doilea din stânga, în trupa Akcent

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
fuego iubita2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png