Nu-i dai 48 de ani Danei Săvuică! E bună de reclame la dresuri și după 25 de ani!

image

Daniela Săvuică a câștigat un sac de bani în anii tinereții ca fotomodel fiind, alături de alte dive ale vremii, în toate prezentările Casei de Modă ”Venus”, a designerului Zina Dumitrescu. Iată însă că, deși au trecut de atunci mai bine de două decenii, Daniela și-a păstrat trupul de revistă.

Daniela Săvuică știe să fenteze trecerea timpului, însă nu fără sacrificii. Ține o dietă personalizată și are program zilnic la sala de sport. În plus, merge mult pe jos, atât prin București, cât și în vacanțele exotice. Vedeta și-a postat, recent, câteva fotografii din concedii, în care își etalează picioarele superbe, cu care, în perioada 1993-1997, a câștigat bani frumoși din reclama la dresuri Adesgo.

image

Între cele două poze, din prezent și de atunci, nu există nici o diferență, semn că Daniela  poate încheia lejer, în continuare, contracte identice. Ea le-a oferit admiratoarelor rețeta cu care reușește să slăbească în timp record, în caz că dă iama în frigider: trei lingurițe de ulei de cocos, cu jumătate de lămâie stoarsă, frecat și omogenizat într-un pahar. Băut dintr-o răsuflare”, a anunţat ea, pe contul de Facebook.

Daniela cochetează în  prezent cu televiziunea, având o rubrică de modă și de frumusețe, la emisiunea”Vorbește lumea” ( PRO TV), dar a bifat și o reclamă la o firmă de bijuterii din străinătate, fotografiile cu Daniela și cu fiica ei, Julie, fiind expuse inclusiv  în magazinele de profil din Dubai.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
giulia anghelescu2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
borcea piscina JPG