Nu mai e doar zvon! Lora divorţează azi de Dan Badea!

image
Lora şi Dan s-au căsătorit în 2012Foto: arhiva personală

Problemele pe care Lora le are cu Dan Badea se pare că şi-au găsit rezolvarea! Cântăreaţa şi comediantul urmează să se prezinte astăzi la un cabinet notarial unde vor semna actele de divorţ. Surse din anturajul artistei au confirmat pentru Click! că despărţirea dintre cei doi este iminentă.

Divorţul Lorei de Dan Badea nu este doar un zvon! Poveştile apărute în ultima perioadă privind problemele din cuplului au prins contur şi sunt cât se poate de reale. Artista şi actorul vor merge astăzi la notar pentru a semna de comun acord actele de divorţ. "Căsnicia Lorei cu Dan e pe butuci din cauza lor. Nu au ştiut să-şi acorde mai mult timp unul celuilalt. Nici până la ora actuală ei nu au ajuns la vreo înţelegere şi probabil că se îndreaptă cu paşi repezi către o despărţire”, ne declara cu o săptămână în urmă o apropiată a cântăreţei.

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012. La doar doi ani de la nuntă, cei doi au ajuns într-un impas şi au decis că e mai bine să meargă mai departe pe drumuri separate. În ultimele săptămâni, deşi se afla pe marginea prăpastiei, cântăreaţa a preferat să se dedice în continuare carierei muzicale, lasând căsnicia pe locul doi. Săptămânile trecută ea a filmat videoclipul unei piese noi, iar zilnic este în platou unde înregistrează pentru emisiunile „Next Star” şi „Te cunosc de undeva” .

Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
traian basescu 0 jpeg
Elvira Deatcu Andreea Esca
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Hans Niemann FOTO Captura video webp
premiul nobel pentru chimie 2022 jpg
image
image
image
image
kanye west sotii bieber
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg