Nu numai Anamaria Prodan «și-a ieșit din pepeni»! Și ele și-au lovit partenerii

Scena demnă de Local Kombat care i-a avut ca protagoniști pe Anamaria Prodan și Dan Alexa nu este singura. De-a lungul timpului astfel de scene violente au mai apărut în showbiz-ul autohton. Spre exemplu, altă doamnă cu mână de fier s-a dovedit a fi și Brigitte, pe vremea când era căsătorită cu Ilie Năstase. După ce a aflat că este tradusă de fostul mare tenisman cu o altă femeie, aceasta a răbufnit în plină stradă. L-a lovit cu poșeta în cap și l-a ”aruncat” de pe scuterul pe care se afla în trafic.

Nici Sânziana Buruiană nu s-a putut abține și și-a șifonat fostul iubit chiar în platoul unei emsiuni tv care se difuza în direct. Aceasta l-a lovit cu palmele și cu picioarele. ”Îmi cer scuze că am cunoscut un fraier ca tine. Te bat. Nesimţitule. Te dau în judecată”, i-a reproșat Sânzi iubitului ei de pe-atunci. “Eşti obsedată. Nesimţito. Eşti o buruiană. M-ai băgat în mocirlă”, i-a replicat Florin Rățoi. 

Adriana Bahmuțeanu este și ea una dintre femeile care și-au pierdut răbdarea. Pe când era căsătorită cu Silviu Prigoană, care o bătea frecvent cu pliciul, celebra brunetă  ar fi încercat să se apere și i-ar fi făcut vânt afaceristului, care are un picior de lemn. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
mariana moculescu jpg
cub theo rose anghel damian png
vladimir putin rusia
fabrica mustar tecuci jpg
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub matilda pascal cojocărița png