Nu o să-ţi vină să crezi ce au în comun comicii Bordea, Micutzu şi Dan Badea

Ultima actualizare:

    Dan Badea, Micutzu şi Bordea fac show la Sala Palatului
Dan Badea, Micutzu şi Bordea fac show la Sala Palatului

În afară de faptul că au umor, succes, sunt iubiţi şi reuşesc să umple sălile de spectacole cu glumele lor, Cătălin Bordea, Micutzu şi Dan Badea mai au ceva în comun. Cei trei şi-au unit forţele pentru fanii lor, care vor avea nu una, ci două surprize din partea lor.

Cătălin Bordea (32 de ani), cunoscut actor din serialelel de la Pro TV dar şi din emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, Micutzu sau Cosmin Nedelcu (31 de ani), pe care îl ştiţi din serialul „Băieţi de oraş” de la Antena 1 şi Dan Badea (41 de ani) care a prezentat emisiuni la Prima TV, vor avea împreună un nou spectacol la Sala Palatului. De fapt, este vorba nu de un spectacol, ci de două, o adevărată premieră în industria de stand-up comedy.

La cererea publicului, Badea, Bordea şi Micutzu fac încă un spectacol intitulat sugestiv ”La cererea publicului”. Surpriza umoriştilor a fost că în doar câteva zile de la punerea biletelor în vânzare, show-ul care are loc în 31 octombrie la Sala Palatului a fost deja sold-out (s-au vândut biletele, n.r).

Prin urmare, Badea, Bordea şi Micutzu, care îi vor avea în deschidere pe Mocanu, Cortea şi Bucalae, au plănuit un al doilea spectacol, chiar a doua zi, la 1 noiembrie, tot la Sala Palatului, ora 19:00. 

Pornit de la o parodie, titlul s-a dovedit a fi, în mod ironic, o ştire confirmată în doar câteva zile de la anunţarea primului eveniment.


    Aşa arată afişul spectacolului
Aşa arată afişul spectacolului

Biletele pentru al doilea show au fost puse în vânzare și se găsesc deja la Sala Palatului și pe iabilet.ro. Astfel că în 31 octombrie și în 1 noiembrie 2017 îi vom vedea pe Badea, Bordea şi Micutzu în roluri de autori, regizori, actori şi interpreţi.

Două ore de glume bune

Cei trei se număra printre protagoniştii stand-up-ului românesc, apărut în România în urmă cu vreo 15 ani. Aceştia vin în premieră în această formulă la Sala Palatului, într-un spectacol care ţine peste două ore, cu glume noi, inspirate din poveştile lor de viaţă, dar şi ale personajelor de lângă ei.

Decorul digital, adaptat la fiecare dintre momente, e menit să amplifice efectele celor 3 episoade principale, puse în scenă de umorişti. Din motive lesne de înţeles, prezenţa copiilor cu vârstă sub 16 ani nu este recomandată. S-ar părea că pentru persoanele cu dizabilităţi, organizatorii pun la dispoziţie 20 de bilete gratuite, care pot fi solicitate la adresa: ticketing@sublimeromania.com. Evenimentul e organizat de Sublime România în colaborare cu Front Row Events şi promovat de HTag PR.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net