Nu o să-ţi vină să crezi cu ce a plecat în bagaj Mihaela Rădulescu

image
Mihaela Rădulescu a plecat cu pâinea din RomâniaFoto: Arhivă personală

Jurata de la "Românii au talent" s-a întors la Monaco, dar nu a plecat cu mâna goală din România. Înainte de a ajunge la aeroport, Mihaela Rădulescu şi-a umplut bagajul de mână cu pâine de casă din care să guste pe durată călătoriei cu avionul.

Atât de tare i-a plăcut gustul pâinii făcute în casă încât nu s-a putut abţine să nu ia la pachet şi pentru fiul ei. Mihaela Rădulescu a fost răsfăţată de o prietenă care i-a pregătit special pâine coaptă în cuptor. Reţeta a dat-o gata pe Mihaela Rădulesc, care nu s-a mai gndit la nimic când s-a înfruptat din pâinea caldă, nici măcar la silueta ei de divă. 

image
Mihaela Rădulescu a mâncat cu poftă dint-o pâine de casă

"Pâine de casă....o aromă şi un gust de neînvins, care vin din copilărie şi te fac să te urci pe scaun de bucurie :))))) Aşa am procedat ca s-o pup pe Briana, care mi-a făcut această caldă supriză, chiar înainte să fug la aeroport. Am îndesat câtă pâine am putut în bagajul de mână, ca să fiu sigură că ajung şi la fii-miu cu minunea asta de pâine româneasca, gustoasă şi cu atâta suflet făcută. Te iubesc, Briana ! Sarut mâna pentru masa...", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei oficială de socializare la descrierea unei fotografii în care apare în timp ce degustă pâinea proaspăt scoasă din cuptor. Pe masa pe care stă frumos pâinea rumenită, Mihaela a lăsat şi o bancnotă de euro. Să fie ăsta preţul plătit pentru răsfăţul ei culinar?

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
zelenski cerere ucraina aderare nato foto twitter jpg
Burleanu
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg