Nu renunţă la scenă nici la 80 de ani!

Marina Voica (81 de ani) e invitată, pe 21 octombrie, la spectacolul ”In memoriam Dan Spătaru”, de la Sala Palatului
Marina Voica (81 de ani) e invitată, pe 21 octombrie, la spectacolul ”In memoriam Dan Spătaru”, de la Sala Palatului

Se hrănesc cu aplauze, aşa că veteranii muzicii şi ai teatrului românesc se pregătesc de noua stagiune. Alexandru Arşinel de-abia aşteaptă să revină la Teatrul ”Constantin Tănase”, Marina Voica are invitaţii la concerte, Florin Piersic e cerut chiar şi la export cu spectacolul ”Străini în noapte”, Ion Dichiseanu a prins un nou rol într-un film, iar Ileana Stana Ionescu va fi în continuare simpatica soacră, în”Micul infern”, de la Teatrul Naţional din Capitală.

Alexandru Arşinel are 79 de ani, însă va urca pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” şi în noua stagiune. El şi-a încărcat bateriile, în această vară, departe de forfota Capitalei.

”Am avut o vacanţă în care m-am relaxat la maximum. Am fost la casa părintească de la Dolhasca, unde m-am revăzut cu sora mea şi am ţinut mult să trec pe la mormântul mamei şi al tatei. Apoi, am poposit la Vatra Dornei cu ocazia unui festival tare frumos, iar restul vacanţei am stat la Sinaia, unde eu şi soţia mea ne-am bucurat de aer curat şi de pregătirea dulceţei de afine, care a rămas un obicei de la mama. Acum ne pregătim cu forţe proaspete pentru spectacole. Avem Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”, de la Vaslui, pe 29 şi 30 septembrie, în octombrie ne pregătim de aniversarea a 100 de ani a ”Teatrului Cărăbuş”, apoi spectacolele din Israel, care se vor desfăşura pe parcursul unei săptămâni, şi bineînţeles, spectacolele pe care le avem în repertoriul nostru la teatrul de revistă”, ne-a povestit vestitul actor de comedie.

Alexandru Arşinel (79 de ani) joacă în mai multe spectacole, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”
Alexandru Arşinel (79 de ani) joacă în mai multe spectacole, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”

La 84 de ani, Ion Dichiseanu ştie cum să se energizeze. Vara aceasta s-a aflat pe Litoral unde a urmat tradiţionala cură de nămol,  a făcut baie în mare, s-a ”tratat” cu whisky şi tutun, iar acum se pregăteşte să revină cu drag şi spor pe scenă.

Maestrul a fost distribuit într-un film regizat de Toma Enache, unde se pare că va juca alături de fosta lui parteneră din ”Pluralul englezesc”, şi anume Cezara Dafinescu.

Au avut loc deja primele filmări, iar Dichi se pregăteşte pentru un alt proiect coordonat de regizorul Ion Cărmăzan.

Ileana Stana Ionescu (81 de ani) revine la TNB cu ”Micul infern”
Ileana Stana Ionescu (81 de ani) revine la TNB cu ”Micul infern”

”E prima colaborare pe scară cinematografică după mulţi ani. Mă simt foarte bine, abia aştept”, ne-a spus Ion Dichiseanu. Dar şi marele artist Florin Piersic a rămas, şi la 82 de ani, un munte de energie. Drept dovadă, el munceşte deja pentru noua stagiune, care debutează în septembrie, cu câteva reprezentaţii ale piesei ”Străini în Noapte”.

Colega lui de scenă, Medeea Marinescu, a anunţat, pe contul de Facebook, primele întâlniri cu publicul: ”Stagiunea «Străini în Noapte» începe pe 14 septembrie la Bruxelles şi pe 16 septembrie la Paris. Eu şi sunt sigură că şi marele meu partener, Florin Piersic, aşteptăm să revenim în faţa unui public care ne-a primit de fiecare dată cu emoţie şi bucurie. Cu aceeaşi emoţie şi bucurie aşteptam această nouă întâlnire”.

Ion Dichiseanu (84 de ani) a primit un rol într-un nou film
Ion Dichiseanu (84 de ani) a primit un rol într-un nou film

Un bilet la spectacolul din Bruxelles costă între 24 şi 48 de euro. Acest show va mai fi prezentat şi pe 15 octombrie, la Teatrul Naţional din Bucureşti, de la orele 20.00. Preţul unui bilet este de 100 de lei. Dar, îl veţi mai vedea şi pe 21 septembrie, la Opera Naţională din Timişoara şi pe 16 octombrie, la Buzău. Deşi a împlinit 81 de ani, nici Marina Voica, solista care în anii tinereţii a dat lovitura cu piesa ”Şi afară plouă, plouă”, nu vrea să renunţe la muzică, marea ei dragoste.


    Ion Dichiseanu (84 de ani) a primit un rol într-un nou film
Ion Dichiseanu (84 de ani) a primit un rol într-un nou film

Ea figurează alături de Alexandru Arşinel şi de alte nume mari pe afişul spectacolului ”In memoriam Dan Spătaru”, care va avea loc pe 21 octombrie, de la orele 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Preţ bilet: 100 şi 150 de lei. Ca de obicei, ea va urca pe scenă pe tocuri: ”Înainte de fiecare concert mă plimb prin curte în pantofii cu toc, ca să se obişnuiască picioarele”, ne-a povestit ea într-un recent interviu.

Ileana Stana Ionescu (81 de ani) e o actriţă foarte iubită, iar fanii ei de-abia aşteaptă să o vadă sau să o revadă în spectacolul ”Micul Infern”, care debutează, în noua stagiune a Teatrului Naţional din Bucureşti, pe 14 septembrie, şi în care ea joacă rolul soacrei. Preţul unui bilet: între 20 şi 50 de lei.

Ileana a povestit, pentru adevărul.ro, despre dragostea pentru această meserie. „N-aş pleca din această ţară niciodată. Simpatia oamenilor este cea mai mare răsplată pe care poate s-o primească un actor. Aplauzele şi dragostea declarată. Pot să-ţi dea miliarde, dar, dacă nu există dragoste, e degeaba. Sunt extrem de încântată că pot să am astfel de relaţii cu oricine”. 

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
dog 1168663 1920 jpg
fata diavol jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Lotul I al A1 Autostrada Sibiu Pitești pe ultima sută de metri Captură video YouTube Adrian Ioan Gica jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
image
image
image
image
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg