Nu s-au lecuit cu jungla! Acum stau 7 săptămâni în autobuz. Pro TV difuzează un show cu vedete călite în emisiuni extreme

13 iulie 2015
article img
Dorian Popa şi Ruby vor reveni de mâine la PRO TV, în reality-show-ul «Super Trip» Se vor plimba în 40 de oraşe din ţară, alături de alţi 8 concurenţi

De ce-or mai plăti întreţinerea la bloc nu ştim, pentru că de câteva luni îi vedem mai mult plecaţi?! După aproape o lună de junglă, Dorian Popa şi Ruby au purces iar la drum, de data aceasta cu un autobuz, şi au luat-o cu ei şi pe Doiniţa Oancea, “scăpată” de la „Ferma Vedetelor”. Click! îţi spune toate secretele reality-show-ului “Super Trip”, care începe de mâine, la PRO TV.

Îţi trebuie multă nebunie şi curaj ca să-ţi laşi acasă iubit, soţ, căţel, purcel şi să-ţi iei picioarele la spinare, prin toată ţara. Dar cine ar fi putut să accepte această provocare dacă nu Dorian Popa, Ruby şi Doiniţa Oancea, cei trei fiind căliţi bine în reality-show-uri extreme precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) şi “Ferma Vedetelor” (PRO TV). Primii doi s-au chinuit în jungla africană aproape o lună, iar Doiniţa a rezistat în pădurea de la Cocani (judeţul Dâmboviţa) 54 de zile.

Pe asta s-au bazat şi cei de la PRO TV când i-au antamat pentru show-ul estival “Super Trip”, care va debuta mâine, de la ora 20.30, fiind prezentat de actorul Andi Vasluianu. Emisiunea presupune ca 10 concurenţi, dintre care 4 vedete, să călătorească prin toată ţara cu un autobuz, să viziteze aproximativ 40 de oraşe şi să îmbine distracţia cu provocările extreme. Filmările au început deja de aproape o lună, iar circuitul va dura în total până spre 7 săptămâni. Formatul original se numeşte „Coach Trip”, e deţinut de ITV Studios, şi a fost difuzat în premieră de Channel 4 din Marea Britanie, în 2005.

Până în prezent, autocarul a străbătut 38 de ţări, ajungând din Austria şi Franţa până în Germania şi Turcia. Emisiunea e produsă de Zucchero Media, casă de producţie care face şi “Visuri la cheie”, show-ul de mare audienţă care va reveni din toamnă la PRO TV. La noi, ghidul şi prezentatorul emisiunii e actorul Andi Vasluianu, iar alături de Dorian Popa, Ruby şi Doiniţa Oancea o vom vedea şi pe Majda Yolo, frumuşica mulatră din telenovelele „Iubire şi Onoare” şi “Aniela”.

article img

article img
Dorian şi Ruby “s-au bătut” în junglă cu Moroşanu