Nu te-ai fi aşteptat la asta! Ce sport neobişnuit practică Lili Sandu

Ultima actualizare:
Iulia Albu a folosit o fotografie a Angelinei Jolie şi Brad Pitt pentru a face un contrast între o ţinută bine aleasă şi una mai puţin inspirată
Iulia Albu a folosit o fotografie a Angelinei Jolie şi Brad Pitt pentru a face un contrast între o ţinută bine aleasă şi una mai puţin inspirată

Lili Sandu (39 de ani) are o condiţie fizică de invidiat şi este adepta unui stil de viaţă echilibrat. Urmarea unui regim sănătos şi practicarea regulată a sportului sunt cele două ingrediente care o ajută pe Lili să fie întotdeauna apariţie plăcută la evenimentele mondene. Vedeta şi-a demonstrat forţa fizică şi psihică la Exatlon, concurs pe care l-a părăsit totuşi destul de repede. Iată cum reuşeşte aceasta să îmbine stiulul de viaţă ordonat şi momentele de relaxare.

Lili Sandu a mărturisit că, nu cu mult timp în urmă, era de părere că mănâncă foarte sănătos, oferind organismului său surse necesare de energie. Trepat, probabil cu ajutorul unui specialist, aceasta a realizat că situaţia nu era una atât de fericită pe cât părea. Vedeta a dezvăluit cum a învăţat să se hrănească corespunzător, să îşi tonifice trupul şi să îşi relaxeze mintea. 

"Eu chiar dacă consideram că mănânc sănătos, de fapt ceea ce mâncam eu nu mă hrănea pe mine, că despre asta este vorba, să-ţi hrănească organismul, nu doar să mâncăm ca să ni se umfle stomacul. Există un anumit mod de viaţă în care nu trebuie să ne calculăm caloriile. Kick Boxing mă face să renunţ la toate kilogramele care s-au acumulat. Pe lângă sportul fizic, este şi sportul mental, meditaţia pe care o practic în fiecare zi”, a povestit Lili, potrivit Antena Stars. 

Iulia Albu, atac dur la adresa lui Lili Sandu

Deşi mulţi o admiră pe Lili pentru apariţiile sale întotdeauna elegante, dar şi pentru condiţia fizică de care dă dovadă, iată că Iulia Albu nu este la fel de încântată. Fashion editorul a comentat ţinuta pe care Lili a ales să o poarte recent, iar cuvintele pe care le-a ales nu au fost deloc unele "uşoare". Fosta concurentă Exatlon a purtat o pereche de pantaloni evazaţi care i-au acoperit în totalitate încălţămintea.

Lili Sandu a slăbit mult datorită regimului strict şi practicării kickboxingului
Lili Sandu a slăbit mult datorită regimului strict şi practicării kickboxingului

”Nu înțeleg obsesia unora de a purta pantaloni care maschează complet încălțămintea. “Laba” este esențială in viața, in general. Laba de urs, statul “laba”-riera atunci când trece trenul, laba gâștii.  Chiar dacă încercarea de a copia un look al Angelinei Jolie eșuează lamentabil, lui Lili îi reușește din plin labă-rțarea (ouch!) de a semăna izbitor cu statuia din ceară a actriței. De, așa-i când scapi laba-n ploscă”, scrie Iulia Albu pe blogul personal.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu