Nuami Dinescu a slăbit 25 kg şi a devenit obsedată de sală

Aşa arăta Nuami înainte să slăbească
Aşa arăta Nuami înainte să slăbească

Nuami Dinescu, fosta asistentă a lui Teo Trandafir, şi una dintre gazdele fostei emisiuni “Se zice că…”, de la TVR 2, slăbeşte pe zi ce trece şi arată din ce în ce mai bine. 25 kg a dat jos şi ne-a spus reţeta ei.

Marţi seara, într-un mall din Bucureşti, ne-am revăzut cu actriţa Nuami Dinescu (55 de ani), la avanpremiera filmului “Animale fantastice şi unde le poţi găsi”, în care joacă şi Eddie Redmayne, preferatul ei. Pentru că arăta foarte bine, am şi întrebat-o cum a dat jos cele 25 kg. Actriţa a urmat un program la o clinică din Bucureşti, unde specialiştii i-au făcut program personalizat. Iar de ceva timp face şi sport şi nu o mai scoate nimeni din sala de fitness.

“De când mă duc la oamenii ăştia, eu m-am disciplinat foarte tare, la ora 8 am deschis ochii, iar la ora 9 mă duc unde am treabă. Eu m-am luptat toată viaţa cu kilogramele!” a spus actriţa la “Agenţia VIP”, unde a explicat şi cum arată meniul ei.

La micul dejun mănâncă brânză de vaci, fulgi de ovăz sau un ou, la prânz poate mânca un peşte, puţină carne de pui, salată, iar cina este foarte sărăcăcioasă şi nu mai târziu de ora 19.00. „Dacă te încinge foamea, poţi să bei nişte apă sau, de exemplu, eu beau un pahar de lapte slab, atât. Mie îmi plac foarte mult salatele sau mâncarea de legume”, a mai spus Nuami. Am vrut să ştim ce alte proiecte mai are în teatru.

“La teatru pregătesc un spectacol pe care ni-l dorim aproape de inima adolescenţilor. Mă mai găsiţi şi la «Starea Naţiei», de la Prima TV. Sunt veşnic între castinguri, la filme sau reclame, dublaje, prezentări de cărţi, sunt şi sâmbătă, la Gaudeamus, la Editura Rao, unde o să-i prezint cartea Ioanei Lee”, a spus actriţa exclusiv pentru Click!.

Aşa arăta acum Monica
Aşa arăta acum Monica

Şi Monica Anghel a scăpat de 30 kg

Monica Anghel (47 de ani) este şi ea de nerecunoscut! De un an încoace, după operaţia de hernie de disc, solista nu se mai opreşte din slăbit, reuşind să dea jos 30 kg.Şi, pentru că silueta o ajută, artista nu se sfieşte să îşi aleagă ţinute de scenă cât mai extravagante, care îi vin de minune.

“Merg în continuare la sală şi fac mişcare câte două ore pe zi, iar atunci când sunt plecată la spectacole, prin ţară, fac mişcare în camera de hotel, timp de 40 de minute”, a declarat Monica Anghel pentru Click!


    Aşa arăta acum Monica
Aşa arăta acum Monica
horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
antonia sexy jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei