Nuami Dinescu a trăit ani întregi în umbra personajului Tanţa! Ce şir de ghinioane i-a adus acest rol

Ultima actualizare:

    Nuami Dinescu a fost asociată o perioadă lungă de timp cu Tanţa
Nuami Dinescu a fost asociată o perioadă lungă de timp cu Tanţa

Actriţa Nuami Dinescu (56 de ani) a devenit cunoscută pentru rolul Tanţei, personajul care i-a adus aprecierea celor din jur şi pe care îl interpreta în emisiunea prezentată de colega şi prietena sa, Teo Trandafir. Actriţa a acordat un interviu publicaţiei Adevărul în care a dezvăluit faptul că la un moment dat nu mai suporta să fie strigată pe stradă Tanţa şi să suporte comparaţiile dintre ea şi personajul pe care îl interpreta. Nuami Dinescu a răspuns direct întrebărilor despre copilărie, casa părinteascp şi proiecte de viitor.

Actriţa a dezvăluit într-un interviu acordat adevarul.ro faptul că, la un moment dat, începuse să se sature să fie identificata ca Tanţa de toţi cei din jurul ei. Mai mult decât atât, ea nu îţi putea găsi nimic de lucru pentru că angajatorii o asociau, voit sau nu, cu personajul pe care l-a interpretat atât de reuşit. Tanţa a fost un succes răsunător, dar greu de gestionat pentru Nuami Dinescu. 


    Nuami, în personajul Tanţa, pe care l-a interpretat senzaţional la PRO TV
Nuami, în personajul Tanţa, pe care l-a interpretat senzaţional la PRO TV

"Ştii când a început să fie greu? După ce s-a terminat emisiunea şi eu nu-mi mai găseam nimic de lucru, pentru că toată lumea mă asocia cu Tanţa. Pentru că Tanţa crescuse atât de mult, mă călărise 7-8 ani atât de mult, încât eu nu mai eram. Mi-am dat seama că eu trebuie să fac ceva pentru că Tanţa stătea călare pe mine şi eu nu puteam să trăiesc de ea. Toată presa a scris: „Nuami Dinescu o renegă pe Tanţa“. Bre, nu o reneg, dar câtă vreme nimeni nu a vrut să facă nimic cu ea… Tanţa e un personaj. „Da, dar trebuie să te ţii de ea, că e un brand.“ Da, dar ce fac cu un brand pe care nu-l vrea nimeni? E drept, că nici eu nu m-am dus să bat pe la uşi, nu sunt genul. Eu nu am vrut decât să le arăt oamenilor că sunt un actor care a reuşit să facă atât de bine un personaj încât el a intrat în conştiinţa oamenilor. A fost o perioadă în care nu mai suportam să mă strige lumea pe stradă Tanţa. Şi acum mă mai strigă, dar acum mă mai strigă şi Nuami, şi mai nou şi doamna ministru (datorită scheciurilor din emisiunea „Starea Naţiei“ în care o parodiază pe Viorica Dăncilă - n.r.). E clar, deja am trei personaje cu care defilez, e bine. Tanţa practic eram tot eu, dar una obraznică şi care îndrăznea să spună ce nu aveam eu tupeu să spun. Pentru că în momentul în care ataşezi nişte detalii - boneţica şi şorţul ăla - nu mai sunt eu şi pot spune orice măgărie, pentru că nu am zis-o eu, a zis-o Tanţa. Asta e şmecheria cu personajele. Aşa că greu de gestionat a fost atâta vreme cât nu mi-am mai găsit nimic de lucru", a povestit aceasta pentru adevarul.ro.


    Nuami Dinescu şi Teo Trandafir au făcut istorie la PRO TV
Nuami Dinescu şi Teo Trandafir au făcut istorie la PRO TV

Perioada în care Nuami a fost asociată cu Tanţa a fost una destul de lungă, dar pe care aceasta nu o regretă, căci în tot acest timp au fost create amintiri dragi sufletului său, pe care rememorează adesea cu nostalgie. Actriţa a adăugat faptul că nu urmăreşte emisiunile în care apare pentru că este foarte critică cu sine şi este de părere că jocul actoricesc pe care îl are poate fi mereu îmbunătăţit. 

În final, ea a afirmat că este o persoană liniştită, un pic nemulţumită că nu a reuşit să aibă o casă a sa, dar fericită pentru faptul că este sănătoasă, are o mamă care este în viaţă şi nepoţi care îi înseninează viaţa. Citește interviul integral cu Nuami Dinescu pe adevarul.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net