Nuami Dinescu, dezvăluiri inedite la "Chefi la cuțite". Cum a ajuns actriță, deși a terminat un liceu de construcții


    Nuami Dinescu a dezvăluit cum a ajuns să fie actriță Sursă foto: Antena 1
Nuami Dinescu a dezvăluit cum a ajuns să fie actriță Sursă foto: Antena 1

Ediția de duminică, 11 aprilie, a emisiunii "Chefi la cuțite", a oferit o nouă surpriză atât celor trei chefi, cât și telespectatorilor. Printre cei care au sosit în platou s-a numărat și actrița Nuami Dinescu, care a pregătit tort de pate și a făcut dezvăluiri despre viața sa.

Nuami Dinescu s-a prezentat în fața chefilor cu o rețetă proprie de pate de pui. În ciuda faptului că a fost cuprinsă de emoții, preparatul s-a dovedit a fi un succes. „Aoleu, mamă! Nu vreți să știți ce emoții am eu, că gătesc astăzi. Pentru că una este să gătesc eu pentru prietena mea, care are adăpost de animale, și voluntarii ei, care mănâncă săracii ce le duc eu acolo, și alta e să vin și să-i văd pe chefi cum taie prin farfurie și zic că nu e blatul făcut cum trebuie, că e prea tare, că e prea moale, că nu are gust sau e dulce. Dar eu fac asta de drag, îmi sunt foarte dragi”, a mărturisit actrița, în timp ce și-a pregătit ingredientele pentru gătit.

Florin Dumitrescu a mărturisit că el este un mare fan al pateului, motiv pentru care nu este exclus ca de ziua lui să ceară un tort cu ficat de gâscă (foie gras) și trufe.

Nuami Dinescu a muncit pe șantier înainte de a fi actriță 

Cât timp a gătit tortul de pate, Nuami a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa, mai exact despre momentul în care a știut cu siguranță că actoria este meseria pe care o va urma. 

„Indiferent tot ce am făcut eu în viața asta, ceva din mine m-a dus într-o altă zonă. Povestea asta cu teatrul și cu talentul nu știi de unde îți vine, e de la Dumnezeu. Eu am terminat un liceu de construcții și apoi am venit în București, unde am lucrat vreo patru ani într-un atelier de geamuri și schelă. Am simțit nevoia să fac altceva și m-am întâlnit cu un coleg, eu stăteam la un cămin de nefamiliști pe atunci. Mi-a spus că el cântă într-un cor, la ansamblul artistic al UTC. Mi-a zis că oamenii ăia au și trupă de teatru și i-am zis că vreau și eu să mă duc. A doua zi m-am dus și le-am zis că vreau să intru în trupă. Mi-au dat un text de Caragiale, la prima vedere. Am citit și au început toți să râdă, ei s-au prins că am ceva cu meseria asta. Repetam la spectacolul ăsta și între timp făceam și meditații și munceam și 12 ore pe șantier. Ăsta a fost începutul, am tras ca un câine turbat până am intrat la facultatea de teatru”, a fost dezvăluirea actriței.

Citește și: 

Nuami Dinescu a trăit ani întregi în umbra personajului Tanţa! Ce şir de ghinioane i-a adus acest rol

De ce nu a putut Nuami Dinescu să aibă copii: «Doctorul m-a salvat, dar cu consecințe»

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg