Numărul de acrobaţie care a înnebunit bărbaţii la «Românii au talent»


    Loredana a venit din Singapore să-l facă fericit pe Florin Călinescu
Loredana a venit din Singapore să-l facă fericit pe Florin Călinescu

Mişcări senzuale, graţie şi sex-appeal. Asta a oferit vineri seară, 16 martie, Loredana Cristea, pe scena de la „Românii au talent” (PRO TV).

Numărul ei a lăsat toţi bărbaţii cu gura căscată, în special pe juratul Florin Călinescu.Tânăra în vârstă de 28 de ani a executat un număr de aerial silk, ce implică un dans la înălţime, agăţată de panglici. Pentru asta, a venit tocmai din Singapore, unde locuieşte şi munceşte. S-a născut, însă, în România, părinţii locuind în Uricani – Hunedoara. „Am vrut să le ofer părinţilor mei şansa de a mă vedea pentru prima dată în aer”, a mărturisit ea. Fără să vrea, a mai făcut cel puţin un om fericit – pe Florin Călinescu.

simeon stalpnicul png

„Eu mă bucur pentru colegul Florin pentru că se emoţionează din ce în ce mai rar. Şi, dacă a trebuit să vina Loredana din Singapore pentru ca Florin să fie fericit, e doar un câştig pentru emisiune”, a declarat Mihaela Rădulescu. Povestea concurentei e una impresionantă. A descoperit aerial silk-ul în 2013, când lucra la Cirque du Soleil. Show-ul includea, pe lângă dans, şi un număr de circ, cu două fete dansând în chingi. Una dintre ele s-a accidentat, iar Loredana s-a oferit să o înlocuiască. A reuşit din prima şi aşa l-a convins pe coordonatorul show-ului să o antreneze pentru a se perfecţiona în domeniu. Primul show aerian sub egida Cirque du Soleil l-a avut în Hong Kong şi, de atunci, a obţinut succes după succes. Ultima bucurie a fost să treacă mai departe cu 4 “Da”  la “Românii au talent”.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg