Nunta Augustei Lazarov. Detaliul care a amintit de primul ei soț


    Augusta Lazarov la cununia civilă cu Valeriu Lazarov și la nunta cu Andreas Petrescufoto: arhiva personală, Blitz
Augusta Lazarov la cununia civilă cu Valeriu Lazarov și la nunta cu Andreas Petrescufoto: arhiva personală, Blitz

Augusta Lazarov trăiește, cu siguranță, o perioadă de grație. Și-a găsit fericirea după cinci ani de văduvie, a devenit mamă pentru prima dată și a îmbrăcat rochia de mireasă, spunându-i ”DA” actorului Andreas Petrescu. Admirată de toată lumea pentru discreția cu care și-a trăit această nouă iubire, după căsătoria cu Valeriu Lazarov, un titan al producțiilor de divertisment de televiziune, Augusta a făcut o alegere plină de subînțeles pentru rochia de mireasă.

Augusta Lazarov (40 de ani) s-a căsătorit religios cu actorul și scriitorul Andreas Petrescu (39 de ani) duminică, 27 septembrie, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au luat parte doar familiile celor doi și câțiva prieteni apropiați. Eleganți și frumoși, cei doi au fost totuși eclipsați de cel care avea să devină vedeta incontestabilă a nunții. Este vorba despre bebelușul de nouă luni al Augustei și al lui Andreas, asortat cu tatăl său, cu vestă și pălărie și fotografiat de toți invitații.

Bebelușul Augustei, vedeta nunții

Augusta a purtat o rochie de prințesă, roz pal, cu bretele și corset, cu talia marcată de o centură cu cristale Svarowski. Pentru cei care și-au amintit de Augusta la brațul lui Valeriu Lazarov, în ziua cununiei civile a celor doi, din 2004, de la Madrid, alegerea vedetei a părut o discretă trimitere către acest eveniment. Și atunci, Augusta a purtat o rochie cu bretele, cu un decolteu cupă, flatantă pentru talia fină a soției lui Valeriu Lazarov.

Augusta Lazarov a purtat o rochie roz pal, cu corset și decolteu cupă
Augusta Lazarov a purtat o rochie roz pal, cu corset și decolteu cupă

Rochia i-a lăsat Augustei spatele semigol
Rochia i-a lăsat Augustei spatele semigol

Augusta Lazarov și Andreas Pestrescu s-au cunoscut la începutul anului 2014, la teatru. El era pe scenă, ea în public. El, un actor de succes, ea, soția lui Valeriu Lazarov, alături de care a trăit o poveste de dragoste ca-n povești, până când moartea celebrului om de televiziune i-a despărțit, în 2009. Andreas nu a fost însă intimidat de acest trecut. ”Numele ei, Lazarov, e legat de un trecut lângă o personalitate fabuloasă. A fost un om pe care Augusta l-a iubit cu tot sufletul și respect asta. Nu văd unde ar trebui să fie presiunea. Nu concurez cu trecutul ei. Eu îi completez doar prezentul și vrem să ne bucurăm împreună de viitor”, declara Andreas în exclusivitate pentru Click! La scurt timp după ce povestea lor de dragoste a fost deconspirată.

Augusta și Andreas s-au cununat religios la Biserica Albă din București

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg