Nunta dintre Brigitte şi Pastramă, pas cu pas. Uite ce desfăşurare de forţe pentru amândoi!


    Florin Pastramă și Brigitte fac nuntă azi
Florin Pastramă și Brigitte fac nuntă azi

Brigitte și Florin Pastramă vor petrece cea mai frumoasă zi din viețile lor deoarece astăzi vor face nunta. Fosta soție a lui Ilie Năstase urmează să-i spună «DA» în fața lui Dumnezeu lui Florin Pastramă, cel care i-a devenit soț în urmă cu puțin timp.

Update 14:25 -  Brigitte a terminat pregătirile la salon și a plecat cu voalul pe cap. Nici de această dată un a vrut să ofere prea multe detalii, însă cea mai bună prietenă a ei, cea care s-a asigurat că va avea un look perfect la marele eveniment a declarat că rochia Brigittei este superbă și că s-au simțit foarte bine la petrecerea burlăcilor.

Update ora 14 - Florin Pastramă a început să chefuiască alături de rudele și apropiații care ajuns la el acasă. Acesta a salutat pe lumea și s-a distrat pe muzica live care a întreținut atmosfera.

Brigitte a ajuns la salon pentru a se pregăti de nuntă
Brigitte a ajuns la salon pentru a se pregăti de nuntă

Florin Pastramă s-a îmbrăcat cu o cămașă albă și jeans și a avut grijă ca invitații să se simtă foarte bine la el acasă, în timp ce Brigitte încă se pregătește la salon pentru nunta mare.


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Update ora 13 -  Brigitte a ajuns la salonul  unde se pregătește pentru nuntă. Ea nu a vrut să ofere prea multe declarații, însă și-a luat cu ea pantofii și voalul. Vedeta care a ajuns la cea de-a patra căsătorie pare foarte fericită și încântată de acest moment din viața ei.

Florin Pastramă a ajuns la el acasă alături de invitați
Florin Pastramă a ajuns la el acasă alături de invitați

Dacă Brigitte se pregătește acum la salon, Florin a ajuns acasă la el, unde urmează să fie pregătit de apropiați pentru eveniment, ținându-se cont de tradiții.


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Nunta celor doi soți Pastramă va avea loc la un salon de lux din Capitală, iar de organizarea nunții s-a ocupat chiar prietena bună a Brigittei, Oana Roman. Cele două se cunosc de 20 de ani, iar Oana s-a bucurat când Brigitte a ales-o pe ea să-i organizeze cel mai fericit eveniment din viața ei. La nuntă, conform declarațiilor făcute de Oana Roman, ar fi invitați cam 430 de persoane.

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, că ceremonia religioasă, va avea loc în grădina salonului unde ulterior va avea loc petrecerea de nuntă, iar ceremonia va avea loc într-o biserică penticostală, așa cum sunt religiile lor.

Vedeta va purta două ținute, una pentru biserică, iar cealaltă pentru petrecere. Despre meniu, Oana Roman a declarat că va fi unul foarte extravagant.

„Este meniul cel mai scump”, a spus Oana Roman, cea care organizează nunta celor doi. Printre preparate se regăsesc ficat de gâscă, caracatiță, somon, piept de pui în fân și multe altele. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
caine covid carantina china foto twitter jpg
1 tulburari de somn jpg jpeg
David Popovici (AFP) 000 32CZ9Y6 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg