Nunțile și divorțurile pandemiei. Fiul lui Mihai Mălaimare s-a însurat cu o asiatică superbă. Ce cupluri și-au spus "adio"

Ultima actualizare:

    Nica Mălaimare s-a cununat vineri, în Anglia, cu YooBin
Nica Mălaimare s-a cununat vineri, în Anglia, cu YooBin

Pandemia de coronavirus pare că a grăbit destrămarea unor cupluri din show-biz aparent sudate, ultimul artist care s-a întors în rândul burlacilor fiind Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Vineri, la câteva ore după anunţul lui postat pe Facebook, iată că actorul Mihai Mălaimare se mândrea cu pozele de la cununia civilă a fiului său, Nica.

La vreme de coronavirus, unii artişti divorţează, alţii, dimpotrivă, îşi pun pirostriile. Flick sau ”Domnul Rimă”, de la Radio ZU, şi Nica, fiul lui Mihai Mălaimare, sunt cele două cazuri fericite, ei unindu-şi destinele, cu femeile iubite, departe de casă. Nica Mălaimare, stabilit în Anglia, s-a căsătorit cu o asiatică. Vestea a fost dată  vineri, chiar de tatăl acestuia: ”Casă de piatră! Nica şi YooBin sau internaţionalizarea familiei Mălaimare! Într-o lume atât de nebună încercăm să-i ocrotim de la depărtare cu cele mai puternice gânduri!”, a scris socrul mare, pe Facebook, în dreptul imaginilor de la biserică.

”Domnul Rimă”, nuntă romantică, în Creta, cu Denisa Hodişan
”Domnul Rimă”, nuntă romantică, în Creta, cu Denisa Hodişan

Iar Filcea Sebastian Andrei (46 ani) sau Flick s-a căsătorit, în mare secret, sâmbăta trecută, cu Denisa Hodişan (27 ani), pe o insulă din Grecia, naşi de cununie fiindu-le Daniel Buzdugan şi soţia acestuia. ”De azi, în fiecare zi, Am să îţi ţin în mână mâna/ Şi-am să te scriu în poezii / Din august, pentru totdeauna“, este declaraţia făcută de Flick pe pagina sa de Facebook. Aleasa inimii lui lui a câştigat mai multe premii, precum ”Miss Planet”, în 2019, şi ”Miss Balkan”, în 2017. Tânăra ţine foarte mult la silueta ei, demnă de invidiat, şi a transformat pasiunea pentru sport într-o meserie, lucrând ca antrenor. Din păcate, lista divorţurilor este ceva mai lungă.

Vunk a anunţat vineri despărţirea de Eliza Suditu
Vunk a anunţat vineri despărţirea de Eliza Suditu

Tot vinerea trecută, Cornel Ilie (44 ani), de la Vunk, s-a despărţit de Eliza Suditu, după cinci ani de căsnicie. Ei au doi copii, o  fiică, Zara, în vârstă de 5 ani, şi un băiat, Cezar, în vârstă de un an. „De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorţ” să capete un aer distructiv, fatalist, aşa că o să formulez altfel: eu şi cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învăţat foarte multe împreună unul de la altul, am învăţat şi mai multe despre noi înşine şi, mai ales, despre viaţă. Am devenit mai puternici şi mai curajoşi, unul prin celălalt. Vom continua să ne creştem copiii cu aceeaşi dragoste şi grijă, arătându-le toate frumuseţile vieţii, bunătatea faţă de ceilalţi şi învăţându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiaşi prieteni buni, dar şi aceleaşi persoane discrete cu viaţa lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă mulţumim că înţelegeţi această alegere. Există dragoste după iubire”, a anunţat Cornel Ilie, pe Facebook.

Alin Oprea şi Larisa au pus punct unei relaţii de 25 de ani
Alin Oprea şi Larisa au pus punct unei relaţii de 25 de ani

Şi solistul Alin Oprea (48 ani), din trupa ”Talisman”, se află în plin proces divorţ de Larisa, cu care are doi copii superbi, Adrian (21 ani) şi Melissa (18 ani). Alin a rupt tăcerea şi a dezvăluit în exclusivitate pentru Click!, că Larisa, soţia lui, l-a înşelat cu nouă bărbaţi şi că o suspectează de o nouă infidelitate, în Londra, unde ea a plecat în urmă cu 4 ani să-şi susţină copiii în şcoli. ”C-au fost două c-au fost nouă, de mult nu mai e ca nouă”.

Lidia Buble şi Răzvan Simion şi-au spus ”Adio!”, după cinci ani de iubire
Lidia Buble şi Răzvan Simion şi-au spus ”Adio!”, după cinci ani de iubire

Anul acesta s-a mai destrămat un cuplu. Lidia Buble (27 ani) s-a despărţit de Răzvan Simion (40 ani), după 5 ani de relaţie. Cei doi au rămas în relaţii bune, mai ales că matinalul de la Antena 1 continuă să se ocupe de cariera muzicală a Lidiei. Până acum, nici unul nu s-a afişat cu altcineva.

Citește și: 

VIDEO EXCLUSIV Alin Oprea mută divorțul la tribunal. Larisa a venit cu copiii la notar, dar situația s-a schimbat radical

Ce ironie! Alin Oprea a primit citația de divorț și acum 10 ani, iar reacția a fost explozivă: «Băi, te-ai tâmpit de tot?»

Flick ignoră distanțarea socială și nu poate sta departe de iubită! Cine i-a furat inima "domnului Rimă"

Cine e Eliza Suditu, femeia de care divorțează Cornel Ilie. Și-a lăsat logodnicul pentru solistul de la Vunk

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
beyonce instagram jpg
banner anamaria prodan png
banner dorian popa png
shakira coachella jpg
alina puscas jpg
florinel de la visina jpg
banner oana roman png
veronica si viorel stegaru 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net