O actriţă de la noi s-a îngrăşat 10 kg ca să filmeze goală-puşcă!

image
Olimpia Melinte, alături de partenerul ei din film, actorul Antonio de la Torre

Numele Olimpiei Melinte este acum pe buzele tuturor, după ce filmul “Canibal” a avut recent premiera internaţională la festivalurile de film de la Toronto şi San Sebastian. Actriţa româncă ne-a povestit cum a făcut faţă celei mai dure provocări din carieră: nuditatea.

Iubitorii filmului de artă dar şi ai actriţei Olimpia Melinte (27 de ani) o pot urmări pe aceasta în cinematografe în „Canibal”, un film în care tânăra joacă dublu rol.

image
Olimpia Melinte este cunoscută pentru rolurile din filmele “Cele ce plutesc”, “Draft 7”, “Şapte fapte de milostenie”, “Selfie”.

„Am interpretat rolurile Alexandrei şi al Ninei, două surori care nu se înţeleg prea bine şi care vin la muncă în Spania. Pentru acest rol am dat câteva probe, deşi regizorul Manuel Martin Cuenca m-a plăcut de când m-a văzut prima oară”, povesteşte actriţa pentru Click! Pentru rol, Olimpia a făcut mai multe eforturi:  a petrecut trei luni în Spania, a învăţat limba spaniolă în două săptămâni, a făcut câteva cursuri de masaj şi s-a îngrăşat zece kg, la fel cum a făcut şi pentru personajul Roxanei Popa din pelicula „#Selfie” (2014). „Este dificil pentru un actor român să filmeze peste hotare, iar eu mi-am negociat contractul foarte bine”, a povestit Olimpia pentru Click!. Pe lângă provocarea de a juca într-un film străin, actriţa a trebuit să-şi facă curaj şi pentru scenele nud. Ea apare în toată splendoarea, goală-puşcă, chiar şi pe afiş. „Pentru orice secvenţă în care trebuie să mă dezbrac vorbesc cu regizorul şi îmi explică de ce trebuie să fac acest lucru. Regizorul este motorul şi trebuie să ştie ce vrea de la un actor”, a povestit pentru Click! Olimpia Melinte. Pentru acest rol, actriţa a fost nominalizată la Premiile Goya, “Oscarurile spaniole”, la categoria „Revelaţia anului”. Anul acesta, ea va deveni mamă şi va avea un băieţel, iar din toamnă o aşteaptă două noi proiecte.   

Şi ele şi-au arătat sânii în filme celebre!

image
Anca Ţurcaşiu în “Miss Litoral” (1991)

image
Jojo, în „Poker” (2010)

image
Oana Sârbu, în “Liceenii Rock’n Roll” (1992)

image
Ileana Lazariuc, în „Supravieţuitorul” (2008)

image
Eugenia Şerban, în “Dulcea saună a morţii” (2003)

image
Tora Vasilescu, în “Cel mai iubit dintre pământeni” (1993)

image
Mirela Zeţa, în “Restul e tăcere” (2008)

image
Anemona Niculescu, în “Păcală se întoarce” (2006)
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
carmen tanase jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg